Jean Paler, din nou la spital. ”M-am trezit izolat și cu test Covid-19”

01.10.2020, 13:29
Jean Paler, din nou la spital. ”M-am trezit  izolat și cu test Covid-19”
Jean Paler, din nou la spital. ”M-am trezit izolat și cu test Covid-19”

Binecunoscutul actor de comedie Jean Paler a ajuns din nou la spital din cauza unor probleme cardiace. Acestuia i s-a făcut testul pentru coronavirus și stă izolat, mărturisind că stă în condiții inumane la spital.

Jean Paler, în vârstă de 67 de ani, a fost internat miercuri la Spitalul ”Tractorul”, din Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace. Acesta a fost testat și pentru coronavirus, conform protocolului. Este izolat, iar condițiile în care stă în spital sunt greu de suportat, după cum a explicat actorul pentru click.ro.

”Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus Jean Paler.

”Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”, a adăugat artistul.

”Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”, a mai afirmat el.

Alte peste 2.000 de cazuri de coronavirus în țara noastră

În prima zi a lunii octombrie, pe teritoiul țării noastre s-au înregistrat alte 2.086 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Este a doua zi când sunt raportate peste 2.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus în România.

Alte 2.086 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 129.658, precizează Hotnews.

În ultima zi s-au înregistrat alte 37 de decese, iar la terapie intensivă sunt internați 557 de pacienți.

Până astăzi, 4.862 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

n unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.617.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.445.488 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea 25.797 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 8.169 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 6.497 de persoane se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, 22.844 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 2 persoane.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 6.701 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

citește și...