Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. ”A ales să facă ce știe ea mai bine. Circ”

22.01.2021, 16:56
Iulia Albu o face praf pe Adelina Pestrițu. ”A ales să facă ce știe ea mai bine. Circ”

Este război între fashion-editorul Iulia Albu și fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu.

Invitată la emisiunea ”La Măruță”, Iulia Albu a comentat de mai multe ori inclusiv ținutele și aparițiile Adelinei Pestrițu și nu în termeni elogioși. De curând, fashion-editorul a spus despre Adelina Pestrițu că își editează fotografiile din online ca să-i pară picioarele mai lungi. La rândul ei, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, Adelina Pestrițu a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu într-un singur cuvânt, iar bruneta a spus că fosta soție a lui Mihai Albu poate fi uneori „răutăcioasă”.

Iulia Albu a reacționat și a postat în mediul online mai multe mesaje scrise de Adelina Pestrițu pe internet. ”Dragii mei, îmi cer scuze anticipat pentru postarea următoarelor story-URI publicate de doamna Pestritu Adelina.  O fac pentru ca astăzi, 22 Ianuarie 2021 Adelina Pestritu a încetat sa mai fie relevantă ca influencer. Este ziua in care Adelina Pestritu a ales sa facă ce știe ea mai bine. Circ. Aceasta persoana in vria unei crize de nervi, declanșată probabil de un val de comentarii negative primite, si-a arătat astăzi adevarata fata. Nu am nimic de ascuns. Voi Răspunde la orice întrebare atât aici cât si colegilor din presa. Nu pentru ca vreau ci pentru ca TREBUIE.  Astăzi este ziua când Adelina Pestritu cade”, a transmis Iulia Albu.

Adelina Pestrițu, taxată de Iulia Albu pentru că a purtat sutien negru la o bluză transparentă

În luna octombrie a anului trecut, Iulia Albu a comentat, în cadrul rubricii pe care o are la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, pe marginea unei apariții a fostei prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

Este vorba despre o fotografie în care bruneta apărea îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră și cu o bluză de culoare roz. Adelina Pestrițu a fost taxată de Iulia Albu pentru că a purtat pe sub bluza colorată și transparentă sutien de culoare neagră.

”Eu am ce să spun. Tu crezi că Alina Eremia ar fi fost bine dacă ar fi purtat un sutien negru la o bluză roz? Nu toate fetele care au mulți follower pe Instagram știu să se îmbrace. Și părerea asta generală pe care doar ele o au este foarte greșită. Faptul că poartă (n.r. Adelina Pestrițu) un sutien negru… Se vede foarte evident sutienul negru. Nu puteți să purtați sutien negru la bluză transparentă. Există câteva foarte mici excepții, dar câteva. Important este să nu purtați sutien negru la bluze colorate decât dacă vreți să arătați foarte disperate, 1993”, a afirmat Iulia Albu.

citește și...