Adelina Pestrițu i-a dat replica Iuliei Albu, după ce a acuzat-o că își modifică pozele. ‘Da, aşa face ea şi ştie?’

20.01.2021, 18:11
Adelina Pestrițu i-a dat replica Iuliei Albu, după ce a acuzat-o că își modifică pozele. 'Da, aşa face ea şi ştie?'
Adelina Pestrițu i-a dat replica Iuliei Albu, după ce a acuzat-o că își modifică pozele

Adelina Pestrițu i-a dat replica Iuliei Albu, după ce aceasta a acuzat-o pe brunetă că își modifică toate pozele de pe Instagram. 

Iulia Albu a mărturisit despre Adelina Pestrițu că își modifică pozele, însă rezultatele nu sunt deloc reușite. Invitată miercuri seară, 20 ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu nu a rezistat și i-a dat replica Iuliei Albu.

‘A zis că laba piciorului e mult mai mare decât capul şi că vă editaţi pozele ca să păreţi mai…’, i-a  spus Cătălin Măruţă Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu, mesaj acid pentru Iulia Albu

Bruneta a precizat că nu apelează la astfel de trucuri și că nu își modifică fotografiile de pe Instagram. De asemenea, Adelina a rugat-o pe Iulia Albu să își vadă de treaba ei și să nu mai fie așa de atentă la ea.

‘Da, aşa face ea şi ştie? Hai, nu mă provoca, te rog frumos. Ştiu ce vrei să faci! Nu mă interesează bârfele, scandalurile. Eu nu trag de picioare, astea sunt şi cu astea defilez, sunt mulţumită aşa, nu trag în aplicaţii de picioare. Să nu mai fie toată lumea atentă la laba mea’, a spus Adelina Pestrițu.

Atunci când Cătălin Măruță i-a arătat Adelinei o fotografie cu Iulia Albu, Adelina Pestrițu a avut o reacție uimitoare. S-a ridicat în picioare și a vrut să iasă din platoul emisiunii. Ulterior, s-a răzgândit și s-a așezat pe canapea.

„Hai, măi Măruţă, am plecat acasă, lasă-mă naibii în pace.’, a spus Adelina.
citește și...