Cum arată Adelina Pestrițu blondă. ”Nu mai ai nimic special, ești ca toate celelate”

16.10.2020, 12:29
Cum arată Adelina Pestrițu blondă. ”Nu mai ai nimic special, ești ca toate celelate”
Cum arată Adelina Pestrițu blondă. ”Nu mai ai nimic special, ești ca toate celelate”

Adelina Pestrițu le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online cum i-ar sta blondă, cu părul lung. reacțiile internauților au apărut imediat.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a stârnit un val de comentarii după ce le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare cum i-ar sta dacă ar avea părul lung și ar fi vopsită blondă. Transformarea ar fi una radicală pentru brunetă.

Multi dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung. Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural. Vreau parerea voastra in comentarii! ?? Or ??, a notat Adelina Pestrițu în mediul online.

”Cu părul ca în poză nu mai ai nimic special, ești la fel ca toate celelalte”, ”Ăsta e un look tipic est-european”, ”Nici nu te-am cunoscut, te prinde această perucă ca culoare și lungime”, ”Ești superbă blondă și cu părul lung, mult mai feminină și trăsăturile mult mai rafinate”, ”Toate arătați la fel, același machiaj, același păr, aceleași trăsături. Ești mult mai bine cu părul scurt”,

”Pari mai tănără, dar nimic deosebit”, ”la prima vedere am crezut că e Kloe Kardashian”, ”Cred că deja ne-am obișnuit cu tine cu părul scurt și te avantajează foarte mult”, ”Ești prea comună cu părul lung și blond”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Adelina Pestrițu le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Adelina Pestrițu: ”E greu să înțelegi gusturile unei femei”

Fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu a recunoscut că este foarte greu să înțelegi care sunt gusturile unei femei.

Vedeta a ajuns la această concluzie după ce și-a amintit că în copilărie prefera ca părul să-i fie stâns în coc sau coadă, în timp ce acum își dorește ca poboaba sa capilară să fie cât mai vâlvoi.

”Când eram mică, după fiecare baie îmi prindeam părul strâns în coc sau coadă, poate-poate mai reușeam să reduc din volum. Nu-mi plăcea să îl țin desfăcut. Mi se părea îngrozitor să am un păr “explodat”.

Acum, după fiecare baie îmi doresc că părul meu să aibă volum și să fie cât mai “bogat”. E greu să înțelegi gusturile unei femei, când uneori nici ea nu reușește să facă asta??‍♀️”, le-a mărturisit Adelina Pestrițu fanilor săi de curând.

citește și...