Iulia Albu o critică pe Antonia. ”O arde prost cu manichiura nefăcută de minim o lună”

06.07.2020, 08:48
Iulia Albu o critică pe Antonia. ”O arde prost cu manichiura nefăcută de minim o lună”
Iulia Albu o critică pe Antonia. ”O arde post cu manichiura nefăcută de minim o lună”

Fashion-editorul Iulia Albu a luat-o în vizor pe cîântăreața Antonia. Iulia Albu a criticat manichiura pe care artista o afișează într-o reclamă la bijuterii.

Antonia apare într-o reclamă la bijuterii. Iulia Albu a remarcat faptul că, în reclama respectivă, cântăreața afișează o manichiură neîngrijită.

”Antonia “o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante.
Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâta si cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică.

Sub sloganul “este momentul tău sa strălucești și să te simți frumoasă”, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vată peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poartă diamante.

Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a comentat Iulia Albu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Antonia se iubește cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, din relația lor rezultând doi copiii foarte frumoși, Domninic și Akim. Cântăreața mai are o fetiță, Maya, din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

La o emisiunea de televiziune, Alex Velea a vorbit despre relația sa cu Antonia și a dezvăluit că secretul înțelegerii dintre ei este comunicarea.

“Sunt norocos. E foarte frumos să stau în casă cu Antonia, doar că nu la frumusețe se rezumă tot ce avem unul pentru celălalt.

Da, e o femeie frumoasă, dar dacă era cicălitoare nu cred că puteam să ne înțelegem în felul ăsta sau nu rezistam atât timp. Pentru că și eu sunt o persoană dificilă. Am avut noroc amândoi. Ne-am potrivit”, a afirmat Alex Velea.

 

 

citește și...