Răspunsul Iuliei Albu după ce Andreea Marin a numit-o “scorpia showbiz-ului”

17.02.2021, 13:26
Răspunsul Iuliei Albu după ce Andreea Marin a numit-o scorpia showbiz-ului
Răspunsul Iuliei Albu după ce Andreea Marin a numit-o "scorpia showbiz-ului"

Fashion-editorul Iulia Albu a comentat după ce vedeta de televiziune Andfreea marin a spus despre ea că este ”scorpia din showbiz”.

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți va lua gura foc?” din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.  „Tu ești poreclită “Zâna”! Cine consideri că este “Scorpia” din showbiz?” a fost întrebarea care i-a fost pusă Andreei Marin.

Andreea Marin a răspuns fără ezitare. „Iulia Albu! Și e asumată treaba! Nu e deloc o jignire. Ci pur și simplu e un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că e uimită de răspunsul meu”, a spus Andreea Marin.

Ce a răspuns Iulia Albu după afirmația Andreei Marin. ”E mai bine să fii personaj principal decât să faci figurație”

Marți, 16 februarie 2021, Iulia Albu a venit în platoul emisiunii ”La Măruță” pentru a comenta ținutele vedetelor de pe Instagram.

Stilista a ținut să vorbească și despre denumirea pe care i-a dat-o Andreea Marin la rubrica sosurilor iuți, tot din cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

“Vrei să-ți spun ce cred despre asta? Să știi că eu întotdeauna am spus că e mai bine să fii personaj principal, decât să faci figurație. Oricum, mie îmi place să fiu asumată și nu să mă ascund după deget. Mi-a plăcut ce a spus Andreea. Bravo, Andreea! Mi-a plăcut intervenția ta”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

 

 

citește și...