Cum și când s-a deteriorat relația dintre Iulia și Mihai Albu. ”Era să iau bătaie de foarte multe ori”

28.07.2020, 11:50
Cum și când s-a deteriorat relația dintre Iulia și Mihai Albu. ”Era să iau bătaie de foarte multe ori”
Cum și când s-a deteriorat relația dintre Iulia și Mihai Albu. ”Era să iau bătaie de foarte multe ori”

Designerul de încălțăminte Mihai Albu a făcut dezvăluiri din mariajul tumultuuos pe care l-a avut cu fosta sa soție, fashion-editorul Iulia Albu.

Mihai Albu a mărturisit că mariajul său cu Iulia Albu a început să se deterioreze în momentul în care a venit pe lume fiica lor, Mikaela.

De asemenea, designerul de încălțăminte a dezvăluit că a fost implicat în numeroase scandaluiri publice din cauza fostei sale partenere de viață.

„Când a apărut copilul, ceva s-a dereglat. Și-a creat o carieră singură. Nu prea am fost de acord cu abordarea ei. Era să iau bătaie de foarte multe ori. Adi Minune a vrut să mă bată cu băieții lui. M-a apărat Marcel Pavel, că eram la aceeași masă. S-a înțeles că nu am nici o vină. Am stricat multe prietenii, abia acum, după divorț, am reluat relațiile, dar greu”, a declarat Mihai Albu, citat de spynews.ro.

N-a ieșit din casă după despărțirea de marea iubire

Mihai Albu a vorbit și despre marea sa iubire, afirmând că din cauza afacerii sale relația a avut de suferit.

„Am fost cu cineva 14 ani. După despărțire, doi ani nu am ieșit din casă. Dacă ai o afacere și o relație, trebuie foarte bine echilibrat. Relația a avut de suferit, nu am concretizat când trebuia relația, trebuia să apară și un copil. A fost marea mea iubire”, a mai spus acesta.

Afacerist de mic

Mihai Albu a încercat să facă bani încă din copilărie, când vindea felicitări și mărțișoare. Ulterior, acesta a făcut chiar și corpuri de iluminat, mobilier și carcase pentru bormașini.

„Vindeam pe stradă felicitări, mărțișoare, aveam o geantă-diplomat și dacă venea Miliția, o închideam repede, aveam și un slogan ”Cumpărați de la mine că mă bate mama” (…) Am făcut și corpuri de iluminat, mobilier, carcase pentru bormașini”, a povestit binecunoscutul designer de încălțăminte.

citește și...