Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Răspunsul surprinzător al vedetei

13.02.2021, 10:47
Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Răspunsul surprinzător al vedetei
Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată despre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva. Răspunsul surprinzător al vedetei

Andreea Marin a fost supusă unei provocări la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Andreea Marin a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică “Spui tot sau îți va lua gura foc?” din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. “Sunt foarte bine pregătită! Mănânc iute acasă. Am auzit că ai aici cele mai iuți sosuri, așa că să știi că fac față cu brio”, i-a transmis vedeta lui Cătălin Măruță.

“Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului, care este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva? Pe cine alegi să arunci pentru a te salva?”, a fost prima întrebare citită de Cătălin Măruță, iar vedeta a nominalizat-o pe Mihaela Rădulescu. “Răspunsul meu a fost fără ezitare. Știe să înoate. Nu e nicio problemă. Nu ar fi în mare pericol”, a spus râzând Andreea Marin.


Ce a răspuns Andreea Marin când a fost întrebată cine e ”scorpia” din showbiz

„Tu ești poreclită “Zâna”! Cine consideri că este “Scorpia” din showbiz?” a fost o altă întrebare care i-a fost pusă Andreei Marin.

Andreea Marin a răspuns fără ezitare.

„Iulia Albu! Și e asumată treaba! Nu e deloc o jignire. Ci pur și simplu e un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că e uimită de răspunsul meu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are un copil

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a vorbit înttr-un interviu despre relația pe care o are cu fiica sa, Violeta. Vedeta a explicat care a fost cea mai mare provocare.

”Să ţin pasul cu ea! E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie specială, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a declarat Andreea Marin.

citește și...