Răspunsul dat de Cristi Borcea când a fost întrebat dacă a lovit vreo femeie. S-a zvonit că a agresat-o pe una dintre soții

20.01.2021, 10:54
Răspunsul dat de Cristi Borcea când a fost întrebat dacă a lovit vreo femeie. S-a zvonit că a agresat-o pe una dintre soții
Răspunsul dat de Cristi Borcea când a fost întrebat dacă a lovit vreo femeie. S-a zvonit că a agresat-o pe una dintre soții

Omul de afaceri Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre viața sa și despre fostele sale partenere de viață.

Cristi Borcea a fost invitat în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase declarații legate de viața sa.  La un moment dat, acesta a fost întrebat dacă a lovit vreodată o femeie. În urmă cu ceva timp, pe când Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, în presă au apărut mai multe imagini cu fosta soție cu ochiul vânăt. De asemenea, la acea vreme Cristi Borcea era după gratii, iar fosta soție îl vizita foarte des. Motivul pentru care Cristi Borcea ar fi lovit-o pe Alina Vidican în vizita la penitenciar, ar fi fost pentru că aceasta i-a spus că prima lui soție, Mihaela Borcea, îl vizitează prea des.


”Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat și nu s-a certat niciodată cu Mihaela, nu a fost absolut nicio discuție. Alina cu Mihaela veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înțelegeau foarte bine. Deci întotdeauna Alina și Mihaela s-au înțeles foarte bine. La cămin conjugal, n-am avut niciodată în penitenciar și nu aveai cum… astea sunt doar prostii și fabulații”, a afirmat Cristi Borcea, potrivit kanald.ro. ”În alt context da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a adăugat el.

Ce declarații a făcut Cristi Borcea despre căsniciile lui

Întrebat de ce nu au funcționat căsnicile sale, Cristi Borcea a răspuns: “Tentațiile au fost mari. Toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că eu am fost cel care nu a fost cuminte. Mihaela și Alina au știut de la început că nu sunt luat de la biserică, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge să divorțez de ele”.

Cristi Borcea a mai fost întrebat de Denise Rifai dacă poate fi bărbatul unei singure femei. “Toate femeile din viața mea au crezut că mă schimbă. Alături de Valentina m-am calmat, mi-am găsit liniștea. M-am schimbat foarte mult. Ce faci la 30 de ani, nu poți să faci la 40 și ceva. Eu îmi doresc și sunt sigur că alături de Valentina voi trăi mulți ani fericiți și liniștiți. Dar, niciodată să nu spui niciodată”, a mărturisit omul de afaceri, conform click.ro.

Omul de afaceri a vorbit și despre averea sa, declarându-se fericit că le poate oferi cele mai bune condiții de viață copiilor săi. ”Sunt cel mai bogat, am o soție deosebită care mă înțelege și nouă copiii, asta este cea mai mare bogăție. Deocamdată am condiții să pot să țin copiii și să le creez cele mai bune condiții. De bogăție dacă te referi la partea finaniciară, am investiții unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine și cel mai important că pot să le asigur copiilor un viitor”.

Cristi Borcea are nouă copii

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria.

Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...