Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru fostul soț cu ocaziei zilei de naștere! Ce i-a urat lui Cristi Borcea

20.01.2020, 15:30
Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru fostul soț cu ocaziei zilei de naștere! Ce i-a urat lui Cristi Borcea
Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru fostul soț cu ocaziei zilei de naștere! 

Cristi Borcea a împlinit 50 de ani pe 17 ianuarie! Cu această ocazie, fosta lui parteneră, Mihaela Borcea, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru fostul soț cu ocaziei zilei de naștere!

Deși au divorțat în urmă cu mulți ani, fostul acționar de la Dinamo și Mihaela Borcea au rămas în relații foarte bune. Mai mult de atât, cei doi foști soți continuă să facă afaceri împreună și să se întâlnească la petreceri.

Cu prima soție, Cristi Borcea are 3 copii, cărora le face toate poftele. Nici nu e de mirare de ce aceștia au rămas apropiați după divorț.

Pe contul personal de Instagram, Mihaela Borcea a publicat o fotografie cu Cristi Borcea, însoțită de un mesaj incredibil pentru ziua lui naștere. În imaginea respectivă, apar și cei doi băieți pe care îi au împreună.

‘Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!!???????’, a scris Mihaela Borcea.

Nici actuala lui parteneră, Valentina Pelinel, nu s-a lăsat mai prejos și a scris pe Facebook o urare senzațională.

‘La mulți ani, dragostea mea!”, a scris Valentina Pelinel, alături de o poză cu partenerul ei.

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au divorțat în 2011, după ce bărbatul a părăsit-o pentru amanta de atunci, Alina Vidican. Acum, femeia și-a refăcut viața cu Sorin Rap și este mai fericită ca niciodată.

 

View this post on Instagram

 

La Multi Ani, dragostea mea ❤❤❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

citește și...