Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Blonda și-a spus exact părerea

08.09.2020, 11:51
Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Blonda și-a spus exact părerea
Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Blonda și-a spus exact părerea

Valentina Pelinel a publicat mai multe fotografii cu copiii ei și ai lui Cristi Borcea în mediul online. Aceasta a explicat cu cine seamănă gemenele.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a dat publicității, pe o rețea de socializare, mai multe imagini cu cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Gemenele Indira și Rania sunt din ce în ce mai frumoase, liucru pe care l-au remarcat și fanii blondei.

Vedeta le-a spus fanilor ei și cu cine seamănă gemenele.

”Da, una seamănă cu mami și una cu tati”, a spus Valentina Pelinel.

Și Milan, băiețelul celor doi s-a tranformat într-un puști extrem de simpatic, care cucerește pe toată lumea.

Ce spune Cristi Borcea despre copiii săi

„Sunt foarte mândru, am copii care învață foarte bine. Toți cei nouă copii ai mei se iubesc și se înțeleg. Din cauza acestei pandemii nu pot să-i văd pe toți (…) Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea de curând.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

 

citește și...