Ramona Gabor se destăinuie. ”Nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”

23.11.2020, 09:47
Ramona Gabor se destăinuie. ”Nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”
Ramona Gabor se destăinuie. ”Nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri despre viața și cariera sa în Dubai, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani.

Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea. Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu pentru click.ro. ”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor a vorbit și despre afacerea pe care o are în prezent în Dubai. Aceasta și-a lansat de curând propria linie de parfumuri. ”Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a mai spus ea.

Ce a comentat Ramona Gabor despre incendiul care a distrus vila de la Izvorani a fostului ei cumnat

 

Vila de la Izvorani nu îi mai aparține lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Aceasta fusese scoasă la vânzare de noul proprietar contra sumei de 3,9 milioane de euro. În data de 31 octombrie 2020, vila de la Izvorani a fost puternic afectată de un incendiu.

Ramona Gabor a comentat și despre incidentul care a distrus vila de la Izvorani care i-a aparținut fostului ei cumnat.

”A fost un şoc şi pentru mine când am auzit că vila de la Izvorani a luat foc. Bineînţeles că îmi pare rău. Casa aceea a fost sau este în continuare plină de amintiri plăcute dragi sufletului meu. Iar amintirea cea mai plăcută şi dragă mie este faptul că acolo a crescut Irina, nepoata mea, şi acolo am avut ocazia să o văd crescând şi transformându-se dintr-un bebeluş micuţ într-o fetiţă foarte drăguţă. Amintirile sunt foarte plăcute şi este păcat că a luat foc… ”, a spus ea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...