Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a luat foc! Era pusă la vânzare cu o sumă uriașă

01.11.2020, 11:44
Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a luat foc! Era pusă la vânzare cu o sumă uriașă
Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a luat foc! Era pusă la vânzare cu o sumă uriașă

Sâmbătă, 31 octombrie, la fosta vilă vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a izbucnit un incendiu, iar pompierii au intervenit cu zeci de autospeciale.

Imobilul situat pe domeniul de la Izvorani nu îi mai aparține lui Irinel Columbeanu de opt ani! Incendiul a izbucnit la etajul vilei și s-a extins la subsol și parter.

„Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 1.000 mp. Nu sunt informaţii privind persoane rănite”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, distrusă de un incendiu

Din 2012, palatul nu îi mai aparținea însă omului de afaceri, ci era scos la vânzare sau închiriere, la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila are 15 dormitoare și se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”. În plus, locuința impresionantă poate fi și închiriată pentru 15.000 de euro pe lună.

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- aceasta este descrierea folosită de “Regatta Real Estate”, așa sună anunțul postat de agenţia imobiliară care vinde proprietăţi de lux.

A pierdut tot din cauza datoriilor

În prezent, fostul milionar stă cu chirie într-un apartament din Colentina, după ce a pierdut tot din cauza datoriilor către bănci. Irinel Columbeanu a învățat să se gospodărească, să își facă mâncare și să își conducă mașina singur.

Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a precizat că vila din Izvorani este scoasă la vânzare de ani buni.

‘Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!’, a confirmat Uzunov pentru Click!

 

citește și...