Cu cât se vinde vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Suma este fabuloasă!

19.10.2020, 09:35
Cu cât se vinde vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Suma este fabuloasă!
Cu cât se vinde vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Suma este fabuloasă!

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu este scoasă la vânzare. Suma cerută pentru prorpietatea respectivă este una astronomică.

Irinel Columbeanu era, pe vremuri, un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe. Acesta se învârtea numai în cercuri selecte, se lăfăia în lux, iar fiecare apariție a sa era impresionată, acesta fiind mereu pus la patru ace.

Însă, după ce afacerile sale nu au mai mers și după ce a rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului și să conducă o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Vila din Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare, suma cerută pentru reședința respectivă fiind una fabuloasă.

Vila din Izvorani este scoasă la vânzare la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, relatează click.ro.

Dacă nu se găseşte un cumpărător, proprietatea poate fi şi închiriată pentru 15.000 de euro pe lună.

Vila nu-i mai aparține lui Irinel Columbeanu de opt ani

Reședința nu-i mai aparţine lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Identitatea noului proprietar nu a fost făcută publică.

Proprietarul agenției imobiliare care se ocupă de vânzarea vilei care i-a aparținute lui Irinel Columbeanu a făcut câteva declarații despre reședința respectivă.

“Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a declarat Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...