Ramona Gabor și-a făcut afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vinde unul

12.11.2020, 11:37
Ramona Gabor și-a făcut afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vinde unul
Ramona Gabor și-a făcut afacere cu parfumuri în Dubai. Cu cât se vinde unul

Ramona Gabor știe cum să facă bani. Sora cea mică a Monicăi Gabor și-a lasat o afacere cu parfumuri în Dubai.

Ramona Gabor este stabilită de foarte multă vreme în Dubai. Sora cea mică a Monicăi Gabor și-a lansat recent o nouă afacere. Este vorba despre o afacee cu parfumuri, relatează click.ro. Aceasta și-a lansat un parfum oriental, care îi poartă numele. Gabor Prive este un parfum de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și se prezintă într-o sticluță elegantă. Din 11 noiembrie, parfumurile Ramonei Gabor sunt disponibile online și se vor putea achiziționa din toată lumea.

“Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, a declarat Ramona Gabor pentru sursa mai sus-menționată.

Ramona Gabor, fericită cu viața pe care o are

De ani de zile, Ramona Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde și-a făcut o carieră ca model și ca femeie de afaceri.

Sora mai mică a Monicăi Gabor este foarte fericită cu viața și cariera pe care le are și despre acest lucru le-a vorbit și celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta. Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a explicat Ramona Gabor.

citește și...