FOTO / Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Doar de ceva timp am început să apelez la botox”

23.02.2022, 15:35
FOTO / Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Doar de ceva timp am început să apelez la botox”
Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Doar de ceva timp am început să apelez la botox”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, a explicat ce face pentru a se întreține și pentru a avea un aspect cât mai tineresc. ”Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească”, a spus vedeta.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

La 53 de ani, Ramona Bădescu este într-o formă fizică extraordinară ș atrage imediat atenția cu fiecare apariție a sa. Actrița a explicat, pentru publicația Formula AS, ce face pentru a-și păstra tinerețea și la ce tratamente recurge. ”Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent. Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat aceasta.

 

Ramona Bădescu, la 53 de ani. ”Mă simt foarte bine în pielea mea. Mă simt o femeie și o mamă fericită”

Ramona Bădescu a dezvăluit că preferă tratamentele naturale pentru îngrijirea pielii, însă o dată pe an recurge și la botox pentru a scăpa de ridurile de pe frunte: ”Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale (îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat etc.) și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță tre­buie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc: trebuie să mă mențin cât mai mult tânără și în putere, pentru fiul meu. Vreau ca atunci când Ignazio va merge la gră­di­niță și apoi la școală să fie mândru de mine, să-i fie drag că are o ma­mă încă fru­moa­să și încă tâ­nără”.

La 53 de ani, vedeta se declară mulțumită și fericită: ”Așadar, la 53 de ani, mă simt foarte bine în pielea mea. Mă simt o femeie și o mamă fericită… Trebuia să mă în­tâl­nesc cu Fabio, să descopăr că și la 50 de ani există iubire, că iubirea e fără timp și fără vârstă și, ca rod al iubirii dintre mine și Fa­bio, trebuia să se nas­că Ignazio! Mulți au spus despre mi­ne că sunt o mamă „întârziată” și e ade­vărat, la vârsta mea, aș fi putut să fiu chiar bunică! Dar așa a fost să fie și cred că venirea lui Ignazio acum, nu mai de­vreme, îmi oferă posibilitatea să-i dedic mult mai multe: realitatea vieții mele, experiența vieții mele, preaplinul meu de sentimente și, mai ales, timp! Căci, dacă l-aș fi avut pe Ignazio la 20 de ani, cu siguranță nu aș fi putut să-i ofer tim­pul pe care acum, ca o femeie realizată profesional și financiar, îmi permit să i-l dedic. Și, ca să închei, mă simt o femeie puternică, mă simt o fe­meie împlinită, realizată, dar care mai are încă visuri”.

citește și...