Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”

18.06.2022, 12:23
Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”
Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, este mama unui băiețel care se numește Ignazio. Vedeta a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni din nou mamă.  ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei”, a mărturisit Ramona Bădescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

Ramona Bădescu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Ramona Bădescu, despre al doilea copil. ”Da, mi-aș dori să fiu din nou mamă, să am o surioară pentru Ignazio”

Ramona Bădescu a afirmat că și-ar mai dori un copil, o surioarră pentru micuțul Ignazio.

“Mi-aș mai dori un copil, tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei. E foarte important să îți îngheți ovulele, e important pentru că femeile au un ritm biologic. E foate important ca femeile să se gândească la viața lor. Femeile trebuie să vorbească cu ginecologul. Eu în Italia am făcut, dar nu mă gândeam că o să folosesc. Și viața nu mi-a dat acel bărbat. Mi l-a dat acum, a fost un miracol, a fost minunat, nu a trebuit s[ folosesc această tehnică, acum am 53 de ani și e foate greu, miracolele sunt o dată. Da, mi-aș dori să fiu din nou mamă, să am o surioară pentru Ignatio. Este atât de greu însă să fii mamă. Eu, dacă aș face parte din politică, le-aș da mamelor salarii”, a declarat vedeta.

 

citește și...