Raluca Tănase se confruntă cu probleme de sănătate. ”Eu mă sedez”

01.02.2022, 19:35
Raluca Tănase se confruntă cu probleme de sănătate. ”Eu mă sedez”
FOTO / Raluca Tănase, de la Bambi, în cele mai senzuale ipostaze. Blonda, provocatoare în costum de baie

Raluca Tănase se confruntă cu probleme de sănătate, de fiecare dată când se îndreaptă către Dubai. Solista stă pe sedative o mare parte din timp. ”Eu mă sedez ca să suport zborul până acolo. Sunt pe pastile de Bromazepam până ajung la Dubai!”

Surorile Tănase dau România pe Dubai! Artistele intenționează să facă schimbări majore în viața ei. Mai mult, Denisa Tănase este mai hotărâtă ca oricând să părăsească România. Vedeta a început deja demersurile pentru a se muta din țară în 2022.

Denisa și soțul spun că oportunitățile oferite în Dubai le oferă ceea ce nu pot avea în România. Vedeta spune că în Dubai există avantajul că nu există taxe fiscale.

”Eu mă sedez ca să suport zborul până acolo”

Raluca a mărturisit că trăiește de fiecare dată un calvar când se îndreaptă către Dubai.

„Eu mă sedez ca să suport zborul până acolo. Sunt pe pastile de Bromazepam până ajung la Dubai! O jumătate de pastilă face minuni. Facem patru ore și jumătate până acolo. Ne-am mutat aici la Dubai! Tind să cred că și copiii noștri vor crește aici!”, a dezvăluit Raluca Tănase, potrivit click.ro.

Cum a reușit Denisa de la Bambi să facă milioane de euro în trei ani

Denisa de la Bambi a vorbit despre succesul afacerii sale, eșecurile și provocările pe care le-a întâmpinat în cei trei ani de la lansarea afacerii cu parfumuri. Artista a povestit că a investit la început 500 de euro în afacerea ei, care ulterior i-a adus sute de mii de euro.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Denisa Tănase a explicat cum a început să se implice în business. My Geisha a devenit lanțul de parfumerie cel mai răspândit din țară.

În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar acum, la finalul lui 2021, cifrele sunt de cinci ori mai mari. Denisa a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.

Denisa: ”Mă simțeam total pe dinafară”

”Mircea m-a dus la un seminar, mă simțeam total pe dinafară, auzeam termeni specifici. Mi se părea cap-coadă limba chineză. Totul se învață”, spune Denisa.

Denisa a plecat cu soțul ei în Dubai, pentru a testa aromele de la un furnizor pe care artista dorea să-l contacteze de multă vreme.

„Eram confortabilă dar cam neîmplinită muzical. Eforturile dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile.

Eu întotdeauna am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem în primul an 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis ca vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.

Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să  să facem. De obicei nu funcționează.

Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui.”, a povestit Denisa Tănase în podcastul lui Mihai Morar.

citește și...