Denisa de la Bambi s-a reorientat rapid. Cum încearcă să facă bani în lipsa concertelor

05.08.2020, 13:01
Denisa de la Bambi s-a reorientat rapid. Cum încearcă să facă bani în lipsa concertelor
Denisa de la Bambi s-a reorientat rapid. Cum încearcă să facă bani în lipsa concertelor

Denisa Tănase, una dintre surorile care formează trupa Bambi, este foarte concetrată pe afacerea pe care o are, mai ales în această perioadă în care concertele lipsesc.

Cântâreața Denisa Tănase, în vârstă de 33 de ani, își canalizează toată energia pe afacerea cu parfumuri pe care o are.

Artista are în plan să crească vânzările, la vreme de pandemie, cu ajutorul automatelor de ”beauty”, o premieră națională.


”Această idee mi-a venit acum șase luni, în urma unor obstacole legate de forță de muncă. Vom avea în aceste automate, realizate în China, nu numai parfumuri, ci și creme, și vor fi amplasate în centrele comerciale din Brașov, Cluj, Timișoara și București”, a declarat Denisa Tănase pentru click.ro.

Duba din turnee o folosește acum pentru afacerea cu parfumuri


Duba trupei Bambi, cu care cele două surori, Denisa și Raluca Tănase, mergeau în turnee, este folosită tot pentru afacerea cu parfumuri.

”Până de curând,”dubă life” însemna pentru noi microbuz, concerte, drumuri prin țară alături de echipa Bambi. Mai nou, ”dubă life” înseamnă stocuri, transporturi de marfă, amenajări de magazine și locații Concluzia: obiceiurile se schimbă, duba rămâne”, a explicat Denisa Tănase.

”N-am mai avut concerte, nu sunt nunți și nici zile de oraș. Și Raluca, sora mea, mă ajută, a prins gustul parfumurilor”, a mai spus artista pentru sursa mai sus citată.

Certată de iubit că muncește prea mult

Cântăreața Denisa Tănase a explicat că este certată de iubitul ei, Mircea, pentru că muncește prea mult.

Artista nu se ocupă doar de cariera artistică, ci și de afaceri cu parfumuri și cosmetice, astfel că are din ce în ce mai puțin timp pentru odihnă.

Situația nu este deloc pe placul iubitului Denisei Tănase, Mircea, care o ceartă că lucrează foarte mult.

„Mircea mă ceartă, pentru că stau foarte mult pe telefon și lucrez și efectiv de multe ori îmi ia telefonul din mână, în special când mâncăm.Pe fond de stres slăbesc, eu mă îngraș doar în vacanțe. Când slăbesc foarte mult, îmi iau câte o vacanță ca să pot să merg să dorm și să mănânc”, a declarat Denisa Tănase.

citește și...