Denisa Tănase părăsește România. ”Ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem”. Unde intenționează să se mute vedeta din 2022

28.01.2022, 12:56

Denisa Tănase dă România pe Dubai! Artista intenționează să facă schimbări majore în viața ei.  Aceasta este mai hotărâtă ca oricând să părăsească România. Mai mult, vedeta a început deja demersurile pentru a se muta din țară în 2022.

Artista plănuieşte să se mute definitiv din ţara noastră şi să se stabilească în Dubai, cu partenerul ei.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Denisa Tănase a dezvăluit de ce s-a hotărât să plece din România.

Denisa Tănase dă România pe Dubai

„E o încercare, e o intenție, este mai mult decât probabil să fie definitiv, pentru că de dorim asta și ne place foarte tare și acum, adică din ianuarie, stăm mai mult acolo decât aici. Se întâmplă pentru că ne-am dorit noi foarte mult. Noi cam de un an de zile de când mergeam acolo aveam o glumă internă, spunea: Mergem acasă! Și atât am zis că mergem acasă, până când anul ăsta am decis să stăm mai mult acolo. Prima oară am zis să vedem cum funcționează”, a declarat vedeta.

Mai mult, Denisa și soțul spun că oportunitățile oferite în Dubai le oferă ceea ce nu pot avea în România. Vedeta spune că în Dubai există avantajul că nu există taxe fiscale.

„În Dubai ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem”

„Același ireal l-am avut noi acum doi ani când am descoperit despre piața imobiliară de acolo, noi ziceam că e ireal să îți poți permite să îți cumperi vreodată ceva acolo. Eu și Mircea. Apoi ne-am dat seama că acolo ne putem permite lucruri pe care în țară nu ni le permitem. De exemplu, în țară poți să îți cumperi o proprietate cu toți banii, ori să faci credit la bancă. Acolo sunt foarte mult variante de finanțare, cu rate direct la dezvoltator. Sunt doi dezvoltatori acolo, unul este de fapt statul și al doilea este privat.

Noi ne-am făcut și firmă acolo, evident că nu vrem să stăm degeaba, vrem să deschidem și piața asta pentru brandul nostru. Poți să te muți lejer acolo. Practic, ca să poți cumpăra o proprietate acolo, că toată lumea ne întreabă, îți trebuie bani, atât. Merge și prin transfer, crypto și cash. În Dubai e un paradis fiscal, nu au taxe. O rată este 10% din valoarea imobilului.

Locuințele pornesc de la 160.000 de euro. Acestea sunt studiouri. (…) Noi ne-am dat seama că sunt condiții wow, că și românii trebuie să cunoască informația asta. Ne-am dat seama că sunt niște oportunități. Ne-a scris dezvoltatorul, că în momentul ăsta, la capitolul achiziții, peste ruși, sunt românii.

Peste aproximativ un an, Denisa și Mircea se vor muta în apartamentul lor din Dubai, atunci acesta va fi finalizat. „Noi ne-am cumpărat ceva în Dubai, dar nu este gata. Ne-am închiriat ceva pentru un an de zile, după un an o să fie gata și apartamentul nostru în care noi vrem să ne mutăm. (…) ”, a declarat vedeta la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Cum a reușit Denisa de la Bambi să facă milioane de euro în trei ani

Denisa de la Bambi a vorbit despre succesul afacerii sale, eșecurile și provocările pe care le-a întâmpinat în cei trei ani de la lansarea afacerii cu parfumuri. Artista a povestit că a investit la început 500 de euro în afacerea ei, care ulterior i-a adus sute de mii de euro.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Denisa Tănase a explicat cum a început să se implice în business. My Geisha a devenit lanțul de parfumerie cel mai răspândit din țară.

În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar acum, la finalul lui 2021, cifrele sunt de cinci ori mai mari. Denisa a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.

Denisa: ”Mă simțeam total pe dinafară”

”Mircea m-a dus la un seminar, mă simțeam total pe dinafară, auzeam termeni specifici. Mi se părea cap-coadă limba chineză. Totul se învață”, spune Denisa.

Denisa a plecat cu soțul ei în Dubai, pentru a testa aromele de la un furnizor pe care artista dorea să-l contacteze de multă vreme.

„Eram confortabilă dar cam neîmplinită muzical. Eforturile dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile.

Eu întotdeauna am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem în primul an 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis ca vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.

Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să  să facem. De obicei nu funcționează.

Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui.”, a povestit Denisa Tănase în podcastul lui Mihai Morar.

citește și...