Raluca Pastramă, prima postare după ce Pepe a anunțat divorțul. Alături de cine s-a fotografiat

11.11.2020, 13:14
Raluca Pastramă, prima postare după ce Pepe a anunțat divorțul. Alături de cine s-a fotografiat
Raluca Pastramă, prima postare după ce pepe a anunțat divorțul. Alături de cine s-a fotografiat

Raluca Pastramă a făcut prima postare pe contul ei de Instagram după ce Pepe a anunțat că divorțează.

Pe contul său de Instagram, Raluca Pastramă a postat prima fotografie după ce s-a aflat că divorțează de Pepe. În imaginea respectivă, Raluca Pastramă apare alături de cele două fetițe ale ei și ale lui Pepe, dar și alături de nepoțelul său Achim, fiul fratelui ei, care a împlint o lună de viață.

”❤️?❤️Copiii mei ❤️?❤️#[email protected]@aleconstantinof#LinisteSufleteasca”, a scris Raluca Pastramă în dreptul imaginii. Postarea Ralucăi Pastramă a primit mii de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. În fotografie, cea care i-a fost parteneră de viață lui Pepe pare extrem de liniștită alături de fiicele sale și de nepotul ei.

Pepe a anunțat că se separă de cea de-a doua soție

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa.

La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

“Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor”, a declarat Pepe.

citește și...