Raluca Dumitru, declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am probleme de când am ieșit din competiție”

15.06.2021, 16:53
Raluca Dumitru, declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am probleme de când am ieșit din competiție”
Raluca Dumitru, declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Am probleme de când am ieșit din competiție”

Raluca Dumitru a făcut declarații după ce a fost eliminată de la competiția ”Survivor România”, de la Kanal D.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. În urma consiliului de eliminare din această săptămână, ea a fost cea care a părăsit competiția. Raluca Dumitru a fost nominalizată pentru eliminare alături de Ștefan Ciuculescu, din echipa Faimoșilor, și de Marius Crăciun și Andrei Dascălu, din echipa Războinicilor. Raluca Dumitru a fost priopusă pentru eliminare de Elena Marin, care a fost desemnată favorita publicului din echipa Faimoșilor.

La emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Raluca Dumitru a făcut declarații după ce a părăsit concursul din Republica Dominicană.

Raluca Dumitru: ”M-am dezobișnuit să dorm în pat”

”Am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc, m-am dezobișnuit să dorm în pat, să am o pernă, am avut o noapte lungă. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr, 8 aveam, le aveam bine proporționate. În momentul de față mă simt foarte bine, am reușit să vorbesc cu cei dragi, nu mă așteptam să îmi fie atât de greu, să îmi lipsească atât de mult. Nu știu de unde am avut putere să merg mai departe de fiecare dată. Mă consideram o persoană puternică, dar acasă sunt mai puternică”, a declarat Raluca Dumitru, potrivit wowbiz.ro.


Fosta concurentă de la ”Survivor România” a vorbit și despre Elena marin, cu care a fost colegă în echipa Faimoșilor.

”Eu cu Elena ne cunoșteam dinainte de competiție, ea a spus mereu despre mine că sunt mai vulcanică, o persoană care atunci când cineva mă atacă sau îmi spune ceva, clar eu o să îmi dau cu părerea, o să răspund, ceea ce s-a și văzut, am avut anumite reacții, poate nu neaparat demne, dar Survivor a scos cred tot ce este mai rău, pot să spun că dacă eram acasă nu făceam multe lucruri pe care le făceam acolo. Fiecare consiliu este foarte emoționant, intri acolo cu niște sentimente, pur și simplu nu îți găsești cuvintele. Eram în spatele ei, am văzut când s-a întors și era cu degetul în nas, s-a întâmplat să îmi curgă sânge din nas, mie îmi picură. Ceea ce nu am văzut la Elena, am văzut că s-a întors și că și-a băgat de vreo 3 ori degetul din nas. Am văzut când a scos degetul că avea o pată mică de sânge. Eu ce am văzut… nu i-a curs sânge. Când îți curge sânge nu stai să bagi degetul în nas. Ea a crezut că va fi votată în acea seară. Nu știu exact ce a vrut să facă, nu sunt în mintea ei. Elena este genul de persoană mai sensibilă, care plânge. Eu nu pot să fiu așa. Nu îmi place să cerșesc milă. Nu sunt genul care să plâng în fața oamenilor”, a comentat aceasta.

 

citește și...