Raluca Dumitru, declarație vehementă la adresa unei foste colege de la ”Survivor”. ”A vrut să epateze prin ceea ce făcea”

22.06.2021, 11:11
Raluca Dumitru, declarație vehementă la adresa unei foste colege de la ”Survivor”. ”A vrut să epateze prin ceea ce făcea”
Raluca Dumitru, declarație vehementă la adresa unei foste colege de la ”Survivor”. ”A vrut să epateze prin ceea ce făcea”

Raluca Dumitru și-a spus părerea despre unii dintre foștii săi colegi de echipă de la ”Survivor România”.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta  a părăsit competiția. Acum, raluca Dumitru a vorbit despre foștii săi colegi de la ”Survivor România”, printre care și Irisha.  ”Când Irisha a început să îi dea din provizii lui Culiță, eu le dădeam celorlalți băieți. I-am zis: Păi dacă tu îi dai doar lui Culiță, eu le dau celorlalți. Iar acum vine întrebarea mea. De ce îi dădea mâncare lui Culiță? Voia să rămână în continuare în competiție? După ce eu nu am putut sta fără mâncare, nu le mai dădeam. Ce mi-a plăcut la Zanni e că a sărit în ajutorul meu fără să aibă vreun interes sau fără să vadă că eu m-am apropiat de el cu vreun interes, ca să rămân în competiție, pentru că e Zanni. Zanni mi-a și spus că dacă nu voi aduce puncte, el mă va vota. Chiar l-am rugat să facă asta”, a spus Raluca Dumitru, potrivit wowbiz.ro.

”Inclusiv Irisha, la un moment dat, le dădea mâncare. Nu numai cu Culiță făcea asta, ci și cu cei trei băieți, la un moment dat. Tot timpul a vrut să epateze prin ceea ce făcea, se băga în discuțiile băieților, voia să iasă în evidență. Mie nu îmi place să mă bag în discuțiile oamenilor. Aceste discuții erau de față cu toată lumea. Zanni îi și spunea că se bagă în discuții și tot ea se supăra dacă nu îi răspundeau. Cu Irisha când am venit în această competiție am și vorbit la un moment dat: Hai să ne susținem, să nu ne votăm între noi. Irisha la fel a spus. În cameră, noi am stat o noapte împreună. După prima săptămâna în care s-a dus imunitatea noastră, Irisha a fost prima care m-a votat”, a adăugat ea.

Ce a declarat Raluca Dumitru despre Elena Marin și Culiță Sterp

Raluca Dumitru și-a spus părerea și despre Elena Marin și Culiță Sterp.

”Ea încerca să scoată în evidență că eu sunt bătăușă, conflictuală, pentru că îi povestisem cum eram în copilărie. În fața camerei, Elena își dorea să pară acea femeie care luptă pentru dreptate, dar eu vedeam o răutate. De fiecare dată când cineva îi spune ceva în fața camerelor, Elena începe să plângă să se victimizeze. Lungește cuvintele, insistă pe ce ai spus tu, chiar dacă și ea în spatele camerelor te-a atacat sau ți-a vorbit urât”, a spus Raluca Dumitru despre Elena Marin.

Despre Culiță Sterp, cu care a fost în conflict, Raluca Dumitru a comentat: ”Ei (n.r- Zanni și Sebastian) erau șocați de atitudinea lui Culiță. Culiță s-a luat mereu de Zanni când o jignea pe Elena, iar ei erau șocați. Nu am vrut să îi dau prea multe replici, am vrut să se vadă de acasă cine a început totul.Tu te-ai luat de băieți pozând în ceea ce nu ești, iar tu faci același lucuri. Tu suferi că vrei acasă, că mai e puțin și naște iubita ta, dar tu te iei de o femeie. Eu am aflat după de la el că i-a spus cineva că am vorbit de el. M-a afectat foarte rău, voiam să fiu respectată, așa cum și eu am respectat la rândul meu”.

 

citește și...