Raluca Dumitru, concurentă la ”Bravo, ai stil!”. ”Sunt pregătită din toate punctele de vedere”

05.10.2021, 14:44
Raluca Dumitru, concurentă la ”Bravo, ai stil!”. ”Sunt pregătită din toate punctele de vedere”
Raluca Dumitru, concurentă la ”Bravo, ai stil!”. ”Sunt pregătită din toate punctele de vedere”

După ce a participat la concursul ”Survivor România”, raluca Dumitru face acum parte dintr-un alt proiect de la poastul de televiziune Kanal D. Aceasta va fi una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emsiunea ”Bravoi, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici. ”Sunt pregătită din toate punctele de vedere”, a declarat Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Acum, Raluca Dumitru participă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Aceasta a afirmat că este pregătită de competiție și că își propune să ajungă până în finală.

Raluca Dumitru, concurentă la ”Bravo, ai stil!”. ”Mă consider o concurentă cu potențial mare”

”Dragii mei, vin cu vesti bune pentru voi! Dupa “SURVIVOR”, am declarat ca a fost cea mai grea experienta din viata mea, acum urmeaza un alt proiect. Va spun sincer ca mi-am dorit de foarte mult timp sa fac parte din acesta emisiune si sa invat foarte multe despre stil. Imi doresc sa fiu la inaltimea asteptarilor voastre, sa fiti alaturi de mine si sa nu va dezamagesc. Sper sa fiu pe placul vostru si sa ma cunoasteti si din alt punct de vedere. Am avut emotii mari cand am intrat in acest proiect”, a spus Raluca Dumitru, citată de wowbiz.ro.


„Pentru mine, ”Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a adăugat aceasta.

citește și...