Nicoleta Nucă a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Am plecat cu capul sus, așa cum am făcut-o de fiecare dată în viață”

04.10.2021, 15:30
Nicoleta Nucă a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Am plecat cu capul sus, așa cum am făcut-o de fiecare dată în viață”
Nicoleta Nucă a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Am plecat cu capul sus, așa cum am făcut-o de fiecare dată în viață”

Cântăreața Nicoleta Nucă, în vârstă de 27 de ani, a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”. Artista a făcut câteva declarații după ce a părăsit competia prezentată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D. ”Am plecat cu capul sus, așa cum am făcut-o de fiecare dată în viață”, a afirmat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă s-a numărat pentre vedetele care participă în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. În urma galei de sâmbără, 2 octombrie 2021, Nicoleta Nucă a fost cea care a fost eliminată din competiție.

Nicoleta Nucă este prima concurentă care este eliminată din concurs după ce Olga Verbițchi a fost descalificată din cauza că a încălcat regulamentul.

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”.”Îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului”

După ce a păîrăsit show-ul ”Bravo, ai stil! celebrities”, Nicoleta Nucă a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, în care vorbește despre expăeriența de la emisiune. ”Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data in viață. A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort – muzica – și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului”, a spus artista.


”În prima gală am ales cu un motiv să cânt anume “Fata din oglindă” și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră , corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. Mi-am dorit să deschid ușa spre mine cea REALĂ, un cumul de experiențe pozitive și negative, care m-au adus la forma actuală pe care ați văzut-o pe parcursul proiectului.

Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în nici un caz, și anume să nu mai încerc sa-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca sa par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să “dau bine” pe TV. Dacă tot se numesc “reality-show” genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi! Mulțumesc din suflet încă o data tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ❤️”, a adăugat Nicoleta Nucă.

citește și...