Radu Vâlcan mai are puțin și devine tătic pentru a treia oară. ”O chestiune de câteva zile”

03.07.2021, 13:35
Radu Vâlcan mai are puțin și devine tătic pentru a treia oară. ”O chestiune de câteva zile”
Radu Vâlcan mai are puțin și devine tătic pentru a treia oară. ”O chestiune de câteva zile”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan mai are puțin și devine tătic pentru a treia oară. Acesta a făcut declarații despre partenera sa de viață, Adela Popescu, la o emisiune de televiziune. Radu Vâlcan a afirmat că este doar o chestiune de zile până când soția sa va aduce pe lume cel de-al tereilea copil.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru și Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Adela Popescu urmează să nască în curând.  Radu Vâlcan a făcut declarații despre acest moment la postul de televiziune Antena Stars.

Radu Vâlcan mai are puțin și devine tătic pentru a treia oară.  ”Deja ne pregătim”

”Adela se simte foarte bine. Deja ne pregătim, pentru că mai sunt…, după spusele medicului ginecolog o chestiune de câteva zile, dar născând natural nu știm exact când va avea loc evenimentul”, a spus Radu Vâlcan, potrivit spynews.ro.

”În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

Ce a spus Adela Popescu despre partenerul ei de viață, Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu foarte frumos și foarte unit. În mediul online, Adela Popescu a vorbit deschis despre partenerul ei de viață.”Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn. ?”, a spus vedeta.

”Imi aduce cirese si pepene cand vine de la alergat. In fiecare zi! Cand nu e sezon, cafea si paine calda. Imi lasa intotdeaua ultima bucatica de mancare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era in a mea. Imi gateste ce stie ca imi place. Uneori, ma duce cu masina doar “ca sa mai stam si noi de vorba”. Cand mananca usturoi doarme in alta camera”, a completat ea.

citește și...