Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: ‘Voi fi soacra cu trei nurori’

02.02.2021, 17:05
Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: 'Voi fi soacra cu trei nurori'
Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil: 'Voi fi soacra cu trei nurori'

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii! Cei doi se pregatesc să devină părinți pentru a treia oară.

Fosta prezentatoare tv a fost prezentă marți, 2 februarie, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV și a dezvăluit sexul bebelușului din burtică.

Adela Popescu a dezvăluit ultima ecografie în direct, precizând că va avea tot un băiețel.

Adela Popescu, însărcinată tot cu băiețel

‘Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! Trei băieți. Au venit rezultatele de la testul genetic, la care Radu zice: nu pot să cred o să avem patru copii! Ai prins-o?! Adică o să mai facem unul ca să fie fetiță.

Noi am dorit foarte mult acest copil. Și acum, fără glumă, eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Voi fi soacra cu trei nurori, Sunt în 17 săptămâni, nu am grețuri deloc. Lui Radu îi place de mine însărcinată. Facem și mai mulți, dacă putem. Cinci ani mai pot să fiu bine!”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.

A petrecut o vacanță de vis în Maldive

Adela Popescu și Radu Vâlcan tocmai s-au întors dintr-o vacanță exotică petrecută în Maldive, unde a stat 14 zile, împreună cu cei doi copii.

‘Maldivele nu mai sunt ce au fost. Dar, să știi, că eu m-am dus în Maldive de nevoie. M-am dus pe o insulă pustie ca să mă protejez. Copiii nu mai erau de două luni la școală, la grădiniță. Îi scoteam puțin pe afară. Am ales un loc foarte sigur. Am făcut vreo patru teste Covid. În Dubai vin niște echipe noaptea și îți fac testul în somn.

Am stat două zile în Dubai. Eu pentru copii m-am dus. Nu mai aveam unde să-i scot. Se plictisiseră în Herăstrău. Noi în toate vacanțele plecăm cu copiii. Nu s-a pus problema să mergem fără ei. Am început totuși să mi-o pun. În vacanță am stat 14 zile și începusem să mă întreb: oare de ce am venit și cu ăștia după mine. Acum e pe cale să vină pe lume și cel de-al treilea copil’, a mai declarat vedeta.

citește și...