Radu Vâlcan face mărturisiri. ”Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu”

02.05.2022, 13:55
Radu Vâlcan face mărturisiri. ”Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu”
Radu Vâlcan face mărturisiri. ”Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Acesta a dezvăluit cât de greu i-a fost să stea departe de familia sa în tiimpul filmărilor pentru emisiunea ”Insula Iubirii”, pe durata panedemiei de coronavirus. ”Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu”, a spus acesta.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Radu Vâlcan a povestit, la Antena Stars, cât de greu i-a fost să stea departe de familia sa pe durata filmărilor pentru show-ul matrimonial ”Insula Iubirii”, mai ales timpul pandemiei de coronavirus.

Radu Vâlcan face mărturisiri. ”Într-un fel, nu ne mai stătea capul la filmare”

”Cel mai puternic sentiment, când am simţit că este greu, a fost imediat când a început pandemia. Noi ne pregăteam să filmăm în Republica Dominicană, pentru că în Thailanda nu puteam merge. Crescuse deja numărul de cazuri şi ne-am dus în Republica Dominicană. Acolo, la scurt timp după ce am ajuns, Adela s-a îmbolnăvit, unul din copii, la fel, era extrem de bolnav, răcit şi aşa mai departe. Era foarte ciudat, pentru că mă uitam, era şi paranoia aceea, că deja şi acolo, în Dominicană, crescuse numărul de cazuri, adică era ceva… Într-un fel, nu ne mai stătea capul la filmare. Mă uitam la ocean şi ziceam: ”Cum ajung acasă? Vreau să merg acasă, efectiv”. După nu ştiu câte zile de stat acolo, nu mai puteam, pur şi simplu. Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu, care nu mi-a jucat feste, până la urmă. M-am bucurat foarte tare, la un moment dat am fost nevoiţi să plecăm din Dominicană”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit spynews.ro.


Prezentatorul TV a vărbuit și despre partenera sa de viață, Adela Popescu, dar și despre viața lor de părinți: „În primul rând, avem încredere foarte mare în noi, unul în celălalt, eu în mine, dar şi în Adela. Înţelegem meseriile pe care ni le-am ales, ştim că… Nu că ştiam că va fi greu cu trei copii, deja ştim că este greu cu trei copii, o probăm în fiecare zi. Apropo de grădiniţă, noi stăm foarte aproape de grădiniţă, cred că cel mai aproape stăm noi, faţă de ceilalţi părinţi, dar noi ajungem ultimii, de fiecare dată, pentru că este foarte greu cu îmbrăcatul”.

citește și...