Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Mesajul Adelei Popescu pentru soțul ei

09.02.2021, 10:30
Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Mesajul Adelei Popescu pentru soțul ei
Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani. Mesajul Adelei Popescu pentru soțul ei

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan și-a aniversat ziua de naștere în data de 8 februarie. Acesta a împlinit 44 de ani.

De ziua sa de naștere, Radu Vâlcan și-a invitat soția, Adela Popescu, la o cină romantică. Acesta a postat o fotografie cu ei doi în mediu online, însoțită de următorul mesaj:

”De ziua lui m-a scos la o cina romantica. M-a impresionat gestul, mai ales ca e din ce in ce mai atras de sihastrie. ? Cred ca a simtit ca trebuie sa schimbe ceva cand a vazut cadoul din partea mea: o lista completa de analize de sange si programarea facuta, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis ca ii plac cadourile practice. Pai cand implinesti 44 de ani ce poate fi mai util? :)))))) La multi ani, sotul meu perfect. Perfect pentru mine. ❤️@raduvalcan”.

Radu Valcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a treia oară

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Radu Vâlcan a explicat și cum au reacționat cei doi băieți ai lui și ai Adelei Popescu în momentul în care au aflat că în familie mai vine un bebeluș. „Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Acesta a comentat și pe marginea decizie Adelei Popescu de a sta acasă în această perioadă, renunțând să mai apară la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a afirmat Radu Vâlcan.

citește și...