Putin “îndopat cu steroizi” în lupta împotriva Parkinsonului și a cancerului. Ce spun documente scurse din presă

02.11.2022, 13:15

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, ar urma să ia medicamente “grele” pentru a se descurca în lupta împotriva bolii Parkinson și a cancerului, potrivit unor documente care au fost dezvăluite. “Putin este îndopat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții analgezice inovatoare pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic”. 

Președintele Vladimir Putin este “îndopat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei” în încercarea de a-și ușura lupta cu sănătatea, a fost dezvăluit.

Potrivit unor documente de spionaj care au făcut obiectul unor scurgeri de informații, liderul în vârstă de 70 de ani suferă de boala Parkinson în stadiu incipient și de cancer pancreatic, transmite dailystar.co.uk.

Putin “îndopat cu steroizi” în lupta împotriva Parkinsonului și a cancerului

Acest lucru vine în contextul în care zvonurile legate de sănătatea sa continuă să circule, serviciile de informații occidentale lăsând să se înțeleagă că președintele rus se luptă.

S-a raportat anterior că acesta este însoțit de o echipă de medici care acordă o atenție deosebită sănătății sale.

Liderul are Parkinson și cancer pancreatic.

Oficialii de la Kremlin au contestat întotdeauna afirmațiile potrivit cărora ar exista ceva în neregulă cu sănătatea sa.

Dar acest lucru nu a împiedicat Occidentul să îl analizeze pe președinte, fostul șef al MI6, Sir Richard Dearlove, intervenind anterior asupra speculațiilor.

Acesta a declarat că Putin va fi trimis în cele din urmă într-un sanatoriu și că va fi plecat până anul viitor, relatează The Sun.

Zvonurile despre faptul că acesta ar suferi de cancer au reapărut recent după ce a fost fotografiat cu semne pe dosul mâinii – care erau similare cu cele de la tratamentul intravenos.

The Sun a distribuit acum e-mailuri de la o sursă din serviciile secrete rusești, care par să confirme că liderul are Parkinson și cancer pancreatic.

Sursa, despre care se spune că ar fi apropiată Kremlinului, a afirmat în e-mail: “Pot să confirm că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja. Putin este îndopat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții analgezice inovatoare pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost diagnosticat recent. În cercul său apropiat, există zvonuri potrivit cărora, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată.”

 

citește și...