Putin este “pe moarte” și “vrea să ia lumea cu el” prin folosirea armelor nucleare. “Nu se poate lăsa învins”

07.10.2022, 13:09
Putin este pe moarte și vrea să ia lumea cu el prin folosirea armelor nucleare. Nu se poate lăsa învins
Despotul Putin este gata să ia lumea cu el când va muri, potrivit unui expert politic

Președintele rus Vladimir Putin va spera să ia lumea cu el după moartea sa, potrivit unui expert care susține că ‘sănătatea șubredă’ a despotului a determinat ca liderul rus să ia o decizie cu privire la utilizarea armelor nucleare. “Putin nu se poate lăsa învins. El mai are două instrumente în mânecă – mobilizarea, pe care o folosește [și] armele nucleare”.

Președintele rus Vladimir Putin speră să ia lumea cu el, potrivit unui expert care susține că “sănătatea sa șubredă” l-ar fi împins pe despot să folosească arme nucleare.

Despotul Putin, care urmează să sărbătorească vineri (7 octombrie) împlinirea vârstei de 70 de ani, ar fi luat deja decizia de a folosi arme nucleare tactice, potrivit unui expert, potrivit dailystar.co.uk.

Liderul rus este “grav bolnav”

Politologul Valery Solovey, fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, a afirmat că liderul rus este pe moarte și vrea să ia lumea cu el.

Afirmația vine în contextul în care bisericilor ortodoxe ruse li s-a ordonat să organizeze slujbe speciale în această duminică (9 octombrie) pentru a se ruga pentru presupusa boală lui Putin.

“Putin are două instrumente în mânecă”

Vorbind despre starea de sănătate a lui Putin, Dr. Solovey a spus: “Decizia de principiu cu privire la utilizarea sau demonstrarea armelor nucleare tactice a fost luată. Întrebarea este cum, când și unde. Nu mă îndoiesc că vom ajunge la limita morții, dar știu că vom putea să ne retragem. Vom fi capabili să trecem peste asta”.

Solovey a continuat să afirme că situația actuală este mai aproape de “apocalipsa nucleară” decât cea din timpul crizei rachetelor cubaneze din 1962.

Dr. Solovey a continuat: “Cauza este președintele rus Vladimir Putin, care intenționează în mod serios să demonstreze capacitățile armelor nucleare – arme nucleare tactice. Putin nu se poate lăsa învins. El mai are două instrumente în mânecă – mobilizarea, pe care o folosește [și] armele nucleare”.

Expertul politic a îngrămădit și mai mult afirmațiile, susținând că Putin suferă de o “sănătate psihologică foarte precară”, în ciuda faptului că oficialii de la Kremlin susțin că Putin are o stare de sănătate bună.

Expertul politic Solovey a avertizat că “starea sa de sănătate este de așa natură încât are o dorință foarte puternică de a lua lumea cu el”.

El a continuat: “Președintele nu este capabil să evalueze în mod adecvat situația și să ia decizii adecvate. El știe că va deceda într-un timp limitat – și cum este posibil ca lumea să continue fără el? De ce ar trebui ca lumea să existe fără liderul său de geniu, Vladimir Putin? Nu vă faceți iluzii, nu sperați că cineva din establishmentul rus îl va opri pe Putin.” a avertizat Solovey: “Acești oameni sunt resemnați [la ideea] că Putin va face acest prim pas”.

S-ar părea că astfel de îngrijorări s-au extins la cei din Ucraina, civilii primind tablete de iod de potasiu în cazul unui potențial atac nuclear asupra țării.

 

citește și...