Problemele cu care s-a confruntat chef Florin Dumitrescu. ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”

18.05.2022, 16:10
Problemele cu care s-a confruntat chef Florin Dumitrescu. ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”
Problemele cu care s-a confruntat chef Florin Dumitrescu. ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 34 de ani, a explicat cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. De asemenea, acesta a povestit și despree perioada când a făcut sport de performanță, perioadă care a lăsat urme din punct de vedere fizic. ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese”, a declarat acesta.

Chef Florin Dumitrescu este cunoscut telespectatorilor din postura de jurat la show-urile culinare ”Chefi la cuțite” și ”Chefi fără limite”. În plan personal, chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițe, Ava și Mia. Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut, este nașul lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a fost prezent la podcastul realizat de George Buhnici, unde a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă încă din adolescență. Acesta a explicat că și faptul că a făcut sporrt de performanță a lăsat urme din punct de vedere fizic.

Problemele cu care s-a confruntat chef Florin Dumitrescu. ”La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita”

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu, notează wowbiz.ro.

Despre prroblemele cu care s-a ales în urma practicării sportului de performanță, binecunoscutul bucătar a declarat: ”Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”.

citește și...