Prin ce trece Mircea Solcanu. ”Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori”

11.05.2022, 16:57
Prin ce trece Mircea Solcanu. ”Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori”
Prin ce trece Mircea Solcanu. ”Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori”

Fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit, la emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul Prima TV, că are din nou probleme de sănătate. ”Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori”, a declarat Mircea Solcanu. Acesta a spus că și mama sa are probleme de sănătate.

Mircea Solcanu, fost prezentator al emisiunii ”PoveŞtiri de noapte”, de la postul de televiziune, Acasă TV, a fost nevoit să renunţe la micul ecran, în urmă cu șapte ani. Acesta a fost dat afară de la TV. A făcut anumite comentarii pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de câinii maidanezi. Ulterior, Mircea Solcanu s-a retras la Constanţa, în oraşul natal și a devenit student la Actorie la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius. Mircea Solcanu s-a dedicat și proiectelor de voluntariat activând în zona apărării drepturilor animalelor.  În anul 2012, fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Acesta a fost operat la Viena.

 

Mircea Solcanu a avut o intervenție prin Skype la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, unde a dezvăluit că problemele sale de sănătate au reapărut și că mama sa este, de asemenea, bolnavă. ”În afară de studiile mele la Facultatea de teatru a Universității Ovidius nu prea fac mare lucru. Îmi petrec viața acasă…Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl, mai fac de mâncare și cumpărături și 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență, care va fi probabil pe la începutul lui iunie”, a declarat Mircea Solcanu, relatează click.ro.


Prin ce trece Mircea Solcanu. ”Tratamentul pentru ce am eu, înseamnă o nouă intervenție chirurgicală”

”Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama!… Tratamentul pentru ce am eu, înseamnă o nouă intervenție chirurgicală, dar încă nu m-am ocupat pentru că prioritatea în viața mea a fost mama”, a mai spus Mircea Solcanu la emisiunea respectivă.


„Încă nu am fost la neurolog, că nu am când! Dacă nu mă operez de data asta, îmi pierd vederea. Nu cred că mai vreau să mă operez. O să apese pe nervul optic și o să îmi pierd și vederea. Acum se extinde spre nervul optic. După ce am rămas jumătate surd, urmează și orb! Dar privesc partea bună. Asociația Nevăzătorilor din Constanța are trupa de teatru! Nu îmi este teamă! Nici data trecută nu am vrut să mă operez dar au insistat cei din jurul meu. A reușit operația și au urmat 10 ani în care am fost sănătos, dar cu alte greutăți, unele de neimaginat!”, a detaliat Mircea Solcanu pentru sursa citată anterior.

citește și...