Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut. Imaginea care i-a șocat pe mulți

07.06.2020, 12:48
Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut. Imaginea care i-a șocat pe mulți
Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut. Imaginea care i-a șocat pe mulți

Fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut. Acesta este total schimbat față de cum îl știu telespectatorii din urmă cu ani, când apărea la TV.

Mircea Solcanu, fost prezentator la Acasă TV, și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Acesta are un look total schimbat față de cum arăta cu ani în urmă. Acesta are părul foarte lung. Transformarea a stârnit numeroase reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Îți stă super cu părul lung”, ”Cât de schimbat ești!”, i-au scris internauții lui Mircea Solcanu.

 

A dispărut de la TV

Mircea Solcanu, fost prezentator al emisiunii ”PoveŞtiri de noapte”, de la postul de televiziune, Acasă TV, a fost nevoit să renunţe la micul ecran, în urmă cu șase ani. Acesta a fost dat afară de la TV. A făcut anumite comentarii pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de câinii maidanezi.

Ulterior, Mircea Solcanu s-a retras la Constanţa, în oraşul natal și a devenit student la Actorie la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius.

Mircea Solcanu s-a dedicat și proiectelor de voluntariat activând în zona apărării drepturilor animalelor.

A fost diagnosticat cu tumoră pe creier

În anul 2012, fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Acesta a fost operat la Viena.

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea”, spunea el după operație.

citește și...