Cu ce sechele a rămas Mircea Solcanu după operația dificilă prin care a trecut cu ani în urmă. ” Adică sunt aproape surd”

02.06.2021, 12:14
Cu ce sechele a rămas Mircea Solcanu după operația dificilă prin care a trecut cu ani în urmă. ” Adică sunt aproape surd”
Cu ce sechele a rămas Mircea Solcanu după operația dificilă prin care a trecut cu ani în urmă. ” Adică sunt aproape surd”

Fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a mărturisit cu ce sechele a rămas după operația dificilă prin care a trecut cu ani în urmă.

Mircea Solcanu, fost prezentator al emisiunii ”PoveŞtiri de noapte”, de la postul de televiziune, Acasă TV, a fost nevoit să renunţe la micul ecran, în urmă cu șase ani. Acesta a fost dat afară de la TV. A făcut anumite comentarii pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de câinii maidanezi.

Ulterior, Mircea Solcanu s-a retras la Constanţa, în oraşul natal și a devenit student la Actorie la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius. Mircea Solcanu s-a dedicat și proiectelor de voluntariat activând în zona apărării drepturilor animalelor.  În anul 2012, fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Acesta a fost operat la Viena.

Mircea Solcanu: ”De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă”


Despre starea sa de sănătate a vorbit Mircea Solcanu pentru impact.ro.

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a spus acesta.

Mircea Solcanu a adfirmat că abia așteaptă să termine facultatea: ”Sincer, abia aștept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viața pentru mine. Facultatea asta a fost și un fel de penitență, în care am învățat nespus de multe lucruri”.

În ceea ce privește prietenii, Mircea Solcanu a afirmat: ”Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani… Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”.

 

citește și...