Prin ce experiență a trecut Andreea Bănică. ”M-am bătut cu un tirist”

07.09.2021, 16:49
Prin ce experiență a trecut Andreea Bănică. ”M-am bătut cu un tirist”
Prin ce experiență a trecut Andreea Bănică. ”M-am bătut cu un tirist”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, și-a amintit de un incident prin care a trecut înaintea unui concert. Artista a avut un conflict cu un șofer de TIR. ”Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire”, a povestit vedeta.

Andreea Bănică a povestit, pentru revista Unica, cum, în urmă cu mulți ani, a ajuns să se bată cu un șofer de TIR.

”Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire”, a mărturisit artista.

Prin ce experiență a trecut Andreea Bănică. ”Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul”

”Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul”, a mai povestit Andreea Bănică despre incidentul respectiv.

”Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”, a completat cântăreața.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie. ”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar. Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor. „Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică.

citește și...