Prin ce drame a trecut Andreea Bănică. ”Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”

10.12.2021, 16:23
Prin ce drame a trecut Andreea Bănică. ”Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”
Prin ce drame a trecut Andreea Bănică. ”Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul unui interviu. Aceasta și-a amintit de perioada copilăriei și despre perioadele extrem de dificile prin care a trecut. ”Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”, a dezvăluit Andreea Bănică despre tatăl său.

Andreea Bănică a acordat un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, în care și-a deschis sufletul.

Aceasta a povestit despre copilăria petrecută la Eforie Nord, dar și-a amintit și de dramele prin care a trecut din cauza tatălui său, care a avut probleme cu alcoolul.

Prin ce drame a trecut Andreea Bănică. ”A început să bea, să facă scandaluri”

“Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși era mult mai dur. Am învățat multe de la el, deși am și suferit mult. Când a rămas acasă, și-a deschis un magazinaș, l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el. A început să bea, să facă scandaluri. Am avut o copilărie frumoasă, am stat mult cu copiii pe maidan, dar am și suferit enorm. Nu e usor să stai acasă ca soție și să vină soțul să te înjure, să te bată. Și eu și sora mea am suferit, la un moment dat sora mea s-a căsătorit și am rămas eu cu mama. Mama a suferit mult. (…) Tata avea și calități, dar era dur cu mine. (…) Dacă mergea la un Festival, lua un pahar și mă făcea de râs, mă jignea. Da, mă și bătea. Dar știam că e bolnav”, a mărturisit Andreea Bănică.

“Cântam non-stop. Nu știu cât se știe despre mine asta. Mă agățam de treaba asta pentru a uita și era singura șansă de a supraviețui. Eram cu Lucian, nu știam cât va sta, nu va sta….Nu știi… Și atunci ce făceam? Cântam”, a mai spus artista.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie. ”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar. Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor. „Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică.

citește și...