Prin ce a trecut Raluca Dumitru la ”Survivor”. ”M-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o”

30.06.2021, 16:01
Prin ce a trecut Raluca Dumitru la ”Survivor”. ”M-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o”
Prin ce a trecut Raluca Dumitru la ”Survivor”. ”M-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o”

Raluca Dumitru, fostă concurentă la emisiunea ”Survivor România”, a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat pe durata șederii sale în Republica Dominicană, din cauza condițiilor de trai.  ”Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă”, a spus aceasta.

Raluca Dumitru a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”. Aceasta  a părăsit competiția.

Despre supraviețuirea în jungla din republica Dominicană și despre problemele cu care s-a confruntat acolo a făcut Raluca Dumitru dezvăluiri pentru wowbiz.ro.

Prin ce a trecut Raluca Dumitru la ”Survivor”. ”Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi”

Raluca Dumitru a mărturisit că a avut probleme cu căderea părului, din cauză că nu avea cu ce să se pieptene. ”Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă, să nu mai vorbesc de faptul că ești izolat și că vrei să comunici. Din fericire, nu am avut parte de probleme grave de sănătate, însă m-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o. Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi. Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc. Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung”, a detaliat vedeta.

”La un moment dat, am avut o luptă pentru recompensă în care ni s-a oferit ocazia să facem duș. A fost, probabil, unul dintre cele mai importante rewarduri pentru mine, pentru că după câteva luni am putut să-mi descurc părul. După ce m-am spălat, am turnat foarte mult balsam, și subliniez: foarte mult. Abia după aceea am avut curaj să bag peria în păr, altfel aș fi făcut și mai rău”, a adăugat aceasta.

citește și...