Prin ce a trecut Corina Caragea în timpul unei vacanțe. ”A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare”

10.05.2022, 14:27
Prin ce a trecut Corina Caragea în timpul unei vacanțe. ”A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare”
Prin ce a trecut Corina Caragea în timpul ueni vacanțe. ”A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare”

Vedeta de televiziune Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit ce a pățit într-o vacanță în care a fost anul trecut în Grecia, când a fost prinsă de o furtună pe mare. Prezentatoarea a trecutut prin momente de panică. ”A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare”, a mărturisit Corina Caragea într-un interviu.

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta este una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane de la noi. Puțină lume știe că vedeta TV a făcut parte din corpul de balet de la emisiunea ”Surprize, surprize”.

Vedeta este mare pasionată de călătorii și de-a lungul anilor a fost în numeroase vacanțe în destinații care mai de care mai frrumoase. Însă, în timpul unei vacanțe pe care a petrecut-o anul trecut în Grecia, vedeta a trecut prin momente de panică, când a fost prinsă de o furrtună pe mare.

Prin ce a trecut Corina Caragea în timpul unei vacanțe. ”Am avut un incident pe mare nasol”

Corina Caragea a povestit, pentru revista Viva, prin ce a trecut. Aceasta a dezvăluit că se teme de apă și nici nu știe să înoate.

”Mi-e foarte frică de apă și anul trecut, în Grecia, am avut un incident pe mare nasol. Am prins o furtună și după ce am plecat eu a fost chiar uragan. A fost îngrozitor! Atunci m-am speriat foarte tare. Deci cu avionul nu am avut probleme, dar cu apa da, pentru că nici nu știu să înot. Eram pe o barcă mică, ne-a prins furtuna, ne-am rătăcit, a fost destul de nasol. Eram doi necunoscători în barcă. Mi s-a părut că a durat un secol până am ajuns la mal și m-am văzut pe pământ din nou. Prietenul meu știe să înoate. De-a lungul timpului, am încercat să îmi înving teama asta luând lecții de înot, dar nu am reușit”, a detaliat prezentatoarea de televiziune.

 

citește și...