FOTO & VIDEO / Dansatoarea Raluca Petrică, la 21 de ani de la prima ediție a emisiunii ”Surprize, surprize”

19.04.2020, 14:28
FOTO & VIDEO / Dansatoarea Raluca Petrică, la 21 de ani de la prima ediție a emisiunii ”Surprize, surprize”
FOTO & VIDEO / Dansatoarea Raluca Petrică, la 21 de ani de la prima ediție a emisiunii ”Surprize-Surprize”

Raluca Petrică, fostă balerină la emisiunea ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională, a transmis un mesaj la 21 de ani de la prima ediție a show-ului din care a făcut parte.

Raluca Petrică este o fostă dansatoare care a făcut parte din echipa show-ului „Surprize, surprize”, prezentat de Andreea Marin la TVR. Raluca Petrică a avut o relație cu fostul jucător de fotbal Gabi Balint. Din relaţia celor doi a rezultat o fetiţă, pe nume Roa, însă Raluca Petrică și Gabi Balint au ajuns la despărțire.

De mai mulți ani, Raluca Petrică formează un cuplu cu Alexandru Anghel, nimeni altul decât fratele binecunoscutei cântăreţe Monica Anghel. Cu Alexandru, Raluca Petrică are doi copii. Povestea de dragoste dintre fosta balerină și fratele Monicăi Anghel a început încă de pe vremea când Raluca era însărcinată cu Roa și se despărțise de Gabi Balint.

Zilele acestea, Raluca Petrică a transmis un mesaj la împlinirea a 21 de ani de la prima ediție a emisiunii ”Surprize, surprize”.

”21 de ani de la prima ediție Surprize-Surprize! Ce echipă fantastică! Ce amintiri frumoase! Sunt extrem de norocoasă și recunoscătoare că am făcut parte dintr-o asemenea echipă! ❤️??”, a spus fosta balerină.

citește și...