FOTO / Corina Caragea, ireproșabilă în costum de baie. Știrista are corp de nota 10!

05.10.2021, 10:31
FOTO / Corina Caragea, ireproșabilă în costum de baie. Știrista are corp de nota 10!
FOTO / Corina Caragea, ireproșabilă în costum de baie. Știrista are corp de nota 10!

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la postul de televiziune Pro TV, este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane. Bruneta este plină de senzualitate și atrage privirile ca un magnet la fiecare apariție a sa.  Mare pasionată de călătorii, Corina Caragea își încântă  admiratorii cu fotografiile pe care le postează în mediul online.

Corina Caragea este una dintre cele mai atrăgătoare vedete TV.  Aceasta a reușit să-și cucerească publicul cu fiecare apariție a sa pe micile ecrane, la pupitrul știrlor sportive de la Pro TV.

Brunetă, cu o siluetă fără reproș și cu ținute care îi pun foarte bine în evidență formele, Corina Caragea este una dintre cele mai sexy prezentatoare.

Corina Caragea, ireproșabilă în costum de baie. Are forme  de vis

Corina Caragea este mare pasionată de călătorii. De-a lungul anilor, aceasta a ajuns în destinații care mai de care mai exotice.

Foarte activă pe rețelele de socializare, Corina Caragea își încântă admiratorii cu fotografiile din vacanță, în care apare în costum de baie, expunându-și formele fără cusur.

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive la Pro TV

 

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

”Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a adăugat ea.

citește și...