Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, și-a amânat nunta din cauza pandemiei

11.08.2020, 12:17
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, și-a amânat nunta din cauza pandemiei
Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, și-a amânat nunta din cauza pandemiei

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a fost nevoită să-și amâne planurile de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, inclusiv țara noastră.

Ramona Păun ar fi trebuit să facă nuntă anul acesta, însă planurile sale au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, după cum a mărturisit prezentatoarea de la Pro Tv într-un interviu pentru tvmania.ro.

”Planurile de căsătorie mai sunt valabile, doar că s-au decalat :). N-am fi vrut să punem pe nimeni în pericol, așa că nunta mai așteaptă până când ne vom putea bucura relaxați cu cei dragi de petrecere”, a explicat Ramona Păun.

Ce a fost cel mai greu în pandemie

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro Tv a mărturisit că în perioada de izolare i-a fost cel mai greu să stea departe de familia sa.

”Ca pentru multi alții, faptul că am fost nevoită să stau departe de familie a fost cel mai greu lucru. Și teama asta, de a nu fi un pericol pentru ei, continuă să existe. Trebuie să fim cu toții conștienți că acest virus este un dușman invizibil cu care e posibil nici să nu știm că ducem deja o luptă, fiind asimptomatici. Tocmai de asta, limitez în continuare întâlnirile cu cei dragi sau îmi iau măsuri de precauție atunci când sunt în preajma lor.

Și încă mi-e greu să înțeleg cum de există acest război permanent între cele două tabere, cei care cred și cei care nu cred în existența virusului și în forța lui distructivă. Sunt de multe ori revoltată, dezamăgită, șocată, neputincioasă… E o stare de spirit apăsătoare și e păcat că suntem atât de dezbinați, când, de fapt, ar trebui să luptăm împreună”, a afirmat vedeta.

A început să călătorească mai mult prin țară

Ramona Păun a explicat că odată cu relaxarea măsurilor a început să călătorească mai mult prin România.

”De când am recăpatat libertatea de mișcare, am început să călătoresc mai mult prin România. Și înainte o făceam, dar economiile pentru călătoriile în străinătate aveau prioritate. În rest, nu mi-am descoperit neapărat noi pasiuni, ci am avut mai mult timp să mă ocup de cele pe care le aveam deja. Mi-am cumpărat pian și am continuat cursurile online, am început, după multe amânări, cursurile de portugheză prin Zoom, am avut timp să testez mai multe rețete în bucătărie, am terminat serialele preferate, pentru care îmi găseam, cu greu, timp: „The Crown’, „The Young Pope’, „Black Mirror’, „Seinfeld’, documentare („Our Planet’, „The Last Dance’ etc.)”, a mai spus vedeta.

citește și...