Prin ce a trecut Connect-R. ”Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic”

24.06.2022, 13:14
Prin ce a trecut Connect-R. ”Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic”
Prin ce a trecut Connect-R. ”Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a făcut declarații despre una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut. Artistul, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate. ”Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic”, a spus el.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Înainte de a se însura cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu o tânără pe nume Diana Georgescu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Connect-R a mărturisit că a avut parte de o perioadă dificilă în viața sa, în care s-a confruntat cu o problemă de sănătate.

“Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic. Nu știam de unde vine treaba asta. Am început să îmi fac analize, am început să merg pe la doctori. Într-un final, după o endoscopie și o colonoscopie, am aflat că am o gastrită. Totuși, vomitatul ăsta nu era un simptom atât de conform gastritei, să vomiți zilnic cam tot ce mănânci. Vă dați seama că am început să mă gândesc, să fiu paranoic”, a povestit artistul, potrivit spynews.ro.

Prin ce a trecut Connect-R. ”Timp de 3 zile m-a bântuit gândul ăsta, imaginea asta cu această pastă”

”Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e”, a mai spus Connect-R, care a precizat că ulterior a descoperit că are intoleranță la gluten.

“În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare. Următoarele trei zile am avut un gând intrus: îmi apărea în gând o pastă albă, nu înțelegeam de unde vine gândul ăsta. Vorbeam cu oamenii și la un moment dat îmi apărea gândul ăsta, cu pasta. Timp de 3 zile m-a bântuit gândul ăsta, imaginea asta cu această pastă. La un moment dat, stând pe scaunul meu de masaj, între somn și trezire, efectiv m-am trezit și am zis cu gura mare: Gluten! Caut imagini cu gluten și fix acea imagine pe care am găsit-o era fix acea imagine care îmi bântuia gândul. Mă duc, îmi fac un test alergic, și aflu că sunt alergic la gluten. Am eliminat glutenul din alimentația mea și slavă lui Hristos, nu mai vomit”, a încheiat el.

citește și...