Dezvăluirile lui Connect-R despre fosta iubită. ”Eu cu Diana căutam locație de nuntă. Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o”

19.01.2022, 16:28
Dezvăluirile lui Connect-R despre fosta iubită. ”Eu cu Diana căutam locație de nuntă. Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a făcut dezvăluiri, la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, despre fosta sa ubită, Diana, cu care a fost la un pas să se căsătorească. ”Eu cu Diana căutam locație de nuntă. Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o”, a detaliat binecunoscutul artist, în vârstă de 39 de ani.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Înainte de a se însira cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu o tânără pe nume Diana Georgescu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Pentru că la doar câteva luni distanță Connect-R s-a căsătorit cu Misha, au apărut zvonuri potrivit cărora ea ar fi fost, de fapt, motivul pentru care artistul și Diana Georgescu s-ar fi despărțit.

La emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost invitat, cântărețul a mărturisit că s-a îndrăgostit de Misha după ce a încheiat relația cu Diana Georgescu și că cele două povești de dragoste nu au nicio legătură una cu cealaltă.

Dezvăluirile lui Connect-R despre fosta iubită. ”Ceva m-a făcut, este incredibil…”

”Nu, exclus. Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil… Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la 2 zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus „Nu! Pleci!”. Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o”, a declarat Connect-R, citat de kanald.ro.

”După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții. Nu, nu am…Diana și cu Mihaela sunt ca și cronologie total intangibile”, a mai spus artistul.