Primele imagini cu Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, după zvonurile privind despărţirea. Ce cadou i-a dăruit motociclistul

14.01.2022, 11:48
Primele imagini cu Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, după zvonurile privind despărţirea. Ce cadou i-a dăruit motociclistul

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au revenit la sentimente mai bune. Asistenta de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a publicat primele imagini în compania iubitului ei. Pentru a o împăca, Cătălin Cazacu a surprins-o pe Ramona cu un cadou de suflet.

Sursele CANCAN.RO au aflat că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Totul părea că merge ca pe roate în relația celor doi. Acceasi sursă notează că neînțelegerile în cuplu ar fi apărut în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

Potrivit cancan, cearta ar fi pornit de la un mesaj pe care l-ar fi primit un mesaj de la o femeie care a facut parte din trecutul lui.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au împăcat

Lucrurile par că merg extrem de bine între cei doi îndrăgostiți. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au împăcat, după ce s-a zvonit că s-au despărțit lor și că nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva ore, asistenta de la ”Neața” a publicat mai multe imagini în compania fostului ”Vultur” de la Kanal D.

În urmă cu câteva zile, motociclistul a negat despărțirea.

“Un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut“

“Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit… Eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta… între timp. Uneori, în viață, totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost… un telefon din trecut trebuie să rămână în trecut… lesson learned (n.r. lecție învățată)”, este mesajul postat de Cătălin Cazacu pe Instagram.

 

Pentru a o împăca, Cătălin Cazacu a surprins-o pe Ramona cu un cadou de suflet. Motociclistul i-a dăruit prezentatoarei TV o pisică. Ramona anunțase zilele trecute că își dorește un animal.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost prieteni foarte buni, înainte să intre în relație, ceea ce i-a ajutat să își construiască o relație solidă.

 

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

citește și...