Cătălin Cazacu are planuri mari în 2022. ”S-ar putea să avem și o nuntă”

05.01.2022, 15:24
Cătălin Cazacu are planuri mari în 2022. ”S-ar putea să avem și o nuntă”
Cătălin Cazacu are planuri mari în 2022. ”S-ar putea să avem și o nuntă”

Cătălin Cazacu, în vârstă de 37 de ani, are planuri mari în acest an. Acesta a afirmat că este posibiul ca anul acesta să se căsătorească. ”S-ar putea să avem și o nuntă”, a declarat sportivul la o emisiune de televiziune. Cătălin Cazacu trăiește o poveste de dragoste cu vedeta de televiziune Ramona Olaru.

De ceva vreme, Cătălin Cazacu trăiește o poveste de dragoste cu asistenta de televiziune Ramona Olaru.

Se pare că sportivul are planuri mari anul acesta, în plan sentimental.

Cătălin Cazacu are planuri mari în 2022. ”Dacă Ramona acceptă”

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Cătălin Cazacu a dat de înțeles că intenționează să spună adio burlăciei. El se află în vacanță cu iubita lui, Ramona Olaru, în Zanzibar, și mărturisește că și-a făcut planuri de nuntă.

„2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă”, a declarat Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu are un copil cu Niko Delinescu

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Niko Delinescu a fost prezentă recent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a făcut declarații despre relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu dar și despre băiatul pe care îl au împreună.

”Cătălin Cazacu m-a cerut de soție, dar eu nu mai eram pregătită, după ce am pierdut primul soț nu am mai putut face acest pas. (…) Andrei are 11 ani și este pasionat de motociclism. Am amânat acest moment, am încercat toate sporturile, dar când s-a urcat prima dată pe motor s-a îndrăgostit și s-a îndrăgostit și motorul de el”, a declarat Niko Delinescu.

”Deocamdată Andrei nu stă cu tatăl său, dar când va mai crește, probabil o să stea cu el. (…) Deocamdată nu mi-am refăcut viața, a treia oară nu am mai încercat, deși cine știe. (…) Noi am stat cinci ani împreună, când Cătălin era un băiat cuminte”, a adăugat artista.

citește și...