Cătălin Cazacu are gânduri serioase cu Ramona Olaru. Cum i-a schimbat viața asistenta TV: ”I-am spus asta din prima secundă!”

23.12.2021, 14:31

Cătălin Cazacu are intenții serioase cu Ramona Olaru. Se pare că asistenta TV este femeia care îl poate face bărbat de casă pe motociclist. ”Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă!”, spune Cazacu.Cuplul are planuri de sărbători.

Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2018, iar recent au decis să formeze un cuplu. Cătălin Cazacu i-a spus încă de la începutul relației că își dorește să formeze o familie. Mai mult, motociclistul spune că Ramona i-a schimbat obiceiurile, reușind să se trezească dimineața și să își modifice programul.

Motociclistul a spus că vinerea, când Ramona are zi liberă, reușește să se relaxeze și să se distreze.

Cătălin Cazacu: ”Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă!”

„Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

La începutul relației, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spunea că nu știe încotro se duce relația lor,

Ramona: ”Nici noi nu știm încotro se duce”

„Da, nu suntem într-o relație neapărat! Suntem prieteni de mult și în ultimul timp am tot ieșit și ne-am apropiat… Nici noi nu știm încotro se duce, dar, ca și voi, așteptăm să vedem ce se întâmplă și cum o să simțim lucrurile.

Momentan, e totul bine așa, ca o chestie de început în care nu s-au întâmplat cine știe ce lucruri. Abia ne-am pupat așa puțin și om vedea…

Orice ar ieși sau nu, relația noastră a fost și va fi mereu una de o prietenie prea mișto, mai rară!”, declara Ramona Olaru la finalul lunii octombrie.

Unde va petrece cuplul sărbătorile de iarnă

Cuplul are planuri de sărbători. Cei doi vor pleca împreună să petreacă de Revelion în Zanzibar, unde vor sta o lună.

„Plec de Crăciun. Plec în țările calde, chiar cu o zi înainte. Ei nu au avut virusul, s-a dus toată lumea acolo, chiar și Vali Vijelie (n.red. Zanzibar)”, a spus asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru a încheiat recent relația cu Cuza, de la „Noaptea Târziu”. Ramona încearcă să își găsească fericirea acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut că un cuceritor de femei frumoase din show-biz. Pe de altă parte, Cătălin Cazacu s-a mai iubit în trecut cu Denisa Tănase de la Bambi, Ana Roman sau Maria Simion.

citește și...