Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, după vacanța în Zanzibar. De ce s-a produs despărțirea între cei doi

11.01.2022, 17:53

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Totul s-a întâmplat la scurt timp de la întoarcerea din vacanță. Cuplul și-a petrecut vacanta în Zanzibar. Neînțelegerile în cuplu ar fi apărut în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației. De ce s-a produs despărțirea intre cei doi și ce spunea Cătălin Cazacu recent.

Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2018, iar recent au decis să formeze un cuplu. Cătălin Cazacu i-a spus încă de la începutul relației că își dorește să formeze o familie.

Daca în urmă cu ceva timp Cazacu declara că asistenta TV este femeia care îl poate face bărbat de casă pe motociclist, se pare că drumurile celor doi s-au separat.

De ce s-a produs despărțirea

Sursele CANCAN.RO au aflat că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Totul părea că merge ca pe roate în relația celor doi. Fotografiile în care cei doi păreau mai îndrăgostiți ca oricând nu prevesteau că tinerii îndrăgostiți se vor despărți.

Acceasi sursă notează că neînțelegerile în cuplu ar fi apărut în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost prieteni foarte buni, înainte să intre în relație, ceea ce i-a ajutat să își construiască o relație solidă.

 

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

citește și...