Primele declarații ale femeii care este legată Piqué dau “o turnură de 180 de grade” situației. “Ar fi mers să-l vadă la mai multe meciuri de fotbal”

07.12.2022, 16:00

După despărțirea dintre Gerard Piqué și Shakira, toate întrebările s-au îndreptat către posibilul motiv al acestei despărțiri: o nouă iubire a fotbalistului. La momentul respectiv, toate emisiunile de televiziune și mass-media s-au aventurat să dea detalii și toate au căzut de acord asupra unei tinere care lucra ca ospătăriță și hostess la una dintre firmele lui Piqué, după cum a relatat “Sálvame”.

Această presupusă tânără de 22 de ani este “noua iluzie” a lui Gerard Piqué, pentru care ar fi pus capăt relației de 12 ani cu artistul columbian, dar emisiunea ‘Socialité’ a mers mai departe. Tânăra, care răspunde la inițialele C.M., a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea Telecinco în cadrul unei convorbiri telefonice care a durat mai bine de 15 minute. Mărturia ei, spun ei, dă “o întoarcere de 180 de grade” la tot ceea ce se știe până acum despre situația dintre fotbalist și artistă.

Socialité”, a intrat în contact cu tânăra, datorită unei persoane comune între fată și Laura Roigé, reporter al emisiunii. În acest fel, au reușit să vorbească mai mult de 15 minute, iar ea a făcut deja primele declarații. “Este copleșită de toate astea, nu s-a gândit că aceste informații pot ieși la iveală”, spune Laura Roigé, transmite marca.com.

Tânăra femeie vrea să “spună adevărul”

Această răsturnare de situație în ceea ce privește informațiile din jurul lui Shakira și Piqué vine sub forma unor declarații ale lui C.M., care vrea să spună adevărul. “Ea s-a implicat în această poveste fără să vrea și vrea să își clarifice adevărul, vrea să rămână anonimă”, adaugă jurnalistul de la “Socialité”.

“Aș vrea să precizez că nu îl cunosc deloc pe Gerard Piqué, am fost legată de el în mod absurd prin descrierea presupusei fete și mi s-a atribuit rolul profitând de faptul că nu am rețele de socializare pentru că sunt la examenele finale (…)  Vă rog să mă lăsați în pace, lumea mă ciuruiește pentru lucruri pe care nu le-am făcut, la orice va ieși cu numele meu se va răspunde cu un proces (…) Nu înțeleg de ce sunt atacată de oameni pentru lucruri pe care nu le-am făcut, la orice va ieși cu numele meu se va răspunde cu un proces (…). ..) Nu înțeleg de ce m-au pus pe mine la mijloc, presupun că au nevoie de cineva care să eludeze problema și să inducă în eroare, deși ceea ce mi s-a spus este că adevărata fată va ieși în curând la iveală, sper să mă lase în pace și să mă pot întoarce la studii în liniște, care este ceea ce contează pentru mine”.

“Această fată este o tânără din Barcelona, care l-a întâlnit efectiv pe Piqué în locul despre care s-a vorbit și, din câte mi s-a spus, această fată ar fi mers să-l vadă la mai multe meciuri de fotbal”, conchide reporterul de la ‘Socialité’.

Banii cheltuiți de Piqué la petrecerile cu Riqui Puig

Emisiunea “Socialité”, prezentată de María Patiño, a oferit informații despre banii cheltuiți de Gerard Piqué în viața de noapte din Barcelona după despărțirea de Shakira.

Jordi Martín cunoaște viața de noapte a fotbalistului pentru că este paparazzi și îi urmărește pașii de 12 ani. În cuvintele sale: “Mi s-a spus că în ultima vreme este total demodat, iese foarte mult la petreceri cu partenerul său Riqui Puig. Cheltuiește sume indecente de bani la discoteca “Bling Bling” și la restaurantul “Patrón” și, din câte mi-au spus, până la primele ore ale dimineții”.

Întrebat de Patiño despre cheltuielile zilnice ale lui Piqué pentru o ieșire în oraș în Barcelona, paparazzi a comentat că ar fi în jur de minimum 2.000 de euro.

Shakira a angajat detectivi pentru a-l spiona pe Piqué, iar aceștia au trădat-o

De asemenea, s-a raportat că Shakira a angajat detectivi pentru a-l spiona pe Pique în timpul vieții sale de noapte. Potrivit emisiunii “El Gordo y la Flaca”, aceștia au trădat-o.

Potrivit acestei mass-media, detectivii ar fi fost cei care au dezvăluit presei informațiile despre presupusa infidelitate a lui Piqué. Toată această situație ar fi fost factorul declanșator al despărțirii dintre cântăreața columbiană și fotbalistul de la FC Barcelona.

Asta și faptul că, aparent, după cum au relatat diverse mass-media în ultimele săptămâni, viața conjugală nu mai avea loc de câteva luni, potrivit presei spaniole.

citește și...