Gerard Piqué îi dă o lovitură dureroasă Shakirei. Fotbalistul vrea să aibă un copil cu Clara Chía Martí

16.10.2022, 13:53

Fundașul central este “mai îndrăgostit și mai fericit ca niciodată”, după cum a dezvăluit emisiunea “Socialité” de la Telecinco. Vestea ar putea veni ca un șoc pentru Shakira, deoarece, la mai puțin de un an de la despărțirea lor, Piqué ar fi dezvăluit că vrea să întemeieze o familie cu Clara Chía Martí.

Drama care a urmat despărțirii dintre Shakira și Gerard Piqué a luat o turnură bruscă, deoarece fotbalistul Barcelonei pare acum atât de îndrăgostit de Clara Chia Marti, încât s-a imaginat chiar întemeind o familie cu tânăra. Recent s-a aflat că fundașul Barcelonei vrea să-i dea ceea ce ar fi o lovitură dureroasă fostei sale partenere, deoarece, potrivit unor surse, acesta vrea deja să aibă un copil cu noua sa iubită.

Se pare că nu este suficient ca fundașul central catalan să meargă să locuiască alături de iubita sa, în apropierea casei Shakirei; merită amintit că în ultimele zile s-a vehiculat că acesta a cumpărat deja o vilă luxoasă în cartierul în care locuiește Shakira, pentru care a plătit peste patru milioane de euro. Acum, Gerard Piqué, a căutat o modalitate de a-i mai da o lovitură dureroasă fostei sale iubite și totul are legătură cu posibilitatea de a forma o familie, în care, potrivit paparazzului Jordi Martin, cuplul plănuiește să aibă un copil, potrivit marca.com.

“O să doară, o să o afecteze. Nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple atât de repede”

Se știe că Gerard Piqué este foarte îndrăgostit de Clara Chía Martí, motiv pentru care și-ar putea împlini visul de a deveni tată pentru a treia oară; în acest fel, se arată că catalanul caută să mai aibă un copil acum cu iubita sa. Fotbalistul și-a exprimat deja această dorință în cercul său apropiat și speră ca acest lucru să se întâmple în 2023.

Emisiunea “Socialité” de la Telecinco a lansat exclusivitatea. “Este ceva ce o va supăra, pentru că Shakira și Piqué vorbiseră mult. A fost ceva asupra căruia cei doi nu au putut să se pună de acord”, au povestit aceștia în cadrul emisiunii. În special, este un aspect asupra căruia Piqué și Shakira au avut divergențe de ani de zile.

Piqué vrea să fie tată pentru a treia oară

“Nuntă?”, a întrebat Nuria Martín, prezentatoarea emisiunii “Socialité”, dar nu era vorba de asta, “este altceva”, au precizat ei. Realitatea este că Gerard Piqué, și întotdeauna conform informațiilor lui Jordi Martín, vrea să aibă un alt copil, de data aceasta cu Clara Chía. Shakira nu a vrut să aibă un al treilea copil: “Vreau doi”.

De fapt, dorința celui de-al treilea copil al fotbalistului vine încă din 2016, când într-un interviu acordat presei Yes, I Am Famous a dezvăluit:

Piqué și-ar fi dorit să devină tată pentru a treia oară încă din 2016

Merită să ne amintim că, atunci când Gerard Piqué era încă împreună cu Shakira, spaniolul a lăsat mereu să se înțeleagă că vrea să aibă un al treilea copil, dar Shakira s-a opus mereu acestei idei.

“Întotdeauna mi-am dorit să am trei. Dacă există un al treilea, este binevenit”. Cu toate acestea, Shakira nu a acceptat această cerere. “Gerard este convins că vrea să aibă trei, dar eu vreau doi, așa că negociem”, a recunoscut ea în 2014.

Potrivit paparazzilor, Piqué și-ar fi informat familia sa despre dorința de a deveni tată pentru a treia oară. “Este ceva ce nu ne puteam imagina că vor face atât de curând”, a declarat Jordi Martín.

“Le-a spus celor mai apropiați că vrea să mai aibă un copil și acest lucru s-ar putea întâmpla în 2023. El este super îndrăgostit de Clara. Spune că își dorește stabilitate alături de Clara și pare mai îndrăgostit și mai fericit ca niciodată”, au adăugat paparazzi.

citește și...